Ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί

Ο Crutchlow χάνει τον αγώνα της Βαλένθια

Λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Cal Crutchlow στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Ισπανία και θα αντικατασταθεί από τον Stefan Bradl.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μια σφοδρή πτώση στα δοκιμαστικά του αγώνα της Αυστραλίας άφησε τον Crutchlow με κάταγμα στον αστράγαλο και χρειάστηκαν δυο χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ο δοκιμαστής της Honda, Stefan Bradl, θα αντικαταστήσει τον Cal για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Βαλένθια και αυτή θα είναι η πέμπτη συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Bradl: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ ξανά με την LCR στη Βαλένθια. Είναι μια ακόμα ευκαιρία για εμένα να αποδείξω ότι μπορούμε να φέρουμε καλά αποτελέσματα, όπως κάναμε στη Sepang. Σίγουρα τα πράγματα θα είναι δύσκολα, γιατί οι προγνώσεις του καιρού είναι μπερδεμένες, αλλά ελπίζω να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Έχουμε στενή συνεργασία με τους ανθρώπους του HRC και ανυπομονώ να γίνω ξανά μέλος της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά το HRC και τον Lucio Cecchinello για την ευκαιρία που μου δίνουν και να ευχηθώ στον Cal γρήγορη ανάρρωση, ελπίζω να τον δούμε σύντομα πάνω στη μοτοσυκλέτα του.»