Αιχμές κατά του Dovizioso αφήνει ο Jorge Lorenzo.

«Ο Dovi με υπονομεύει!»

Τι άλλο θα ακούσουμε πλέον, από τον ιδιότροπο Ισπανό άσσο; Ο Lorenzo κατηγορεί τον Dovi ότι του κάνει… ψυχολογικό πόλεμο, και μάλιστα επί χρόνια! Δείτε…

Σε μια διαφορετική κατεύθυνση από την κόντρα Rossi-Marquez, ο Jorge Lorenzo συνεχίζει την… γκρίνια, ένα χαρακτηριστικό του που δυστυχώς τον έχει κάνει αμφιλεγόμενο. Ο 31χρονος πολυπρωταθλητής αυτή την φορά καταφέρεται εναντίον του ομόσταυλού του, Andrea Dovizioso.

Πιο συγκεκριμένα, ο Lorenzo πιστεύει ότι ο Ιταλός ομόσταυλός του τον υπονομεύει και του κάνει ψυχολογικό πόλεμο! Δηλώνει συγκεκριμένα: «Είναι πολύ έξυπνος, έτσι δεν είναι; Βασικά ξέρει τα πάντα. Ο Dovi προσπαθεί, σε όλη μου την καριέρα, να μου πολεμήσει το ηθικό. Και τώρα το κάνει παρά το γεγονός ότι είμαστε στην ίδια ομάδα, δεν είναι κάτι νέο για μένα»

«Πάντα το προσπαθεί, αν το προσέξετε. Είναι η σχέση που έχει μαζί μου μέσα από τον τύπο. Αλλά ΟΚ… Είναι ένας ήσυχος άνθρωπος. Έχουμε μια εγκάρδια σχέση και όλα είναι εντάξει με αυτή την έννοια. Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε αγώνες και πρωταθλήματα και η φιλία είναι αλλού, όχι στα paddock.»

Ο Lorenzo αλλά και ο Dovizioso θα βρίσκονται εκτός συμβολαίου μετά το τέλος της φετινής χρονιάς και, με την μεταγραφική περίοδο να έχει ξεκινήσει ήδη, τα σενάρια είναι πολλά. Αυτή την στιγμή, ο Dovizioso βρίσκεται σε πιο ισχυρή διαπραγματευτική θέση, ενώ για τον Lorenzo τα πράγματα είναι αρκετά θολά, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα η έξοδός του από την ομάδα…