Επιστροφή στις πίστες για τον Davide Giugliano.

Ο Giugliano στην Red Bull Honda

Στην ομάδα της Red Bull Honda και στην θέση του αδικοχαμένου Nicky Hayden θα αγωνιστεί ο Ιταλός Davide Giugliano, στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος World Superbikes στο Lausitzring.

Μετά τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο Davide Giugliano στην σέλα της νέας Honda Fireblade, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο Ιταλός θα τρέξει στον επόμενο αγώνα των World Superbikes, o οποίος θα γίνει στο Lausitzring της Γερμανίας. Ο Giugliano θα είναι ένας ακόμη πιλότος, που θα τρέξει στην θέση του αδικοχαμένου Nicky Hayden.

Ο Giugliano αρχικά σχεδίαζε να τρέξει με τα χρώματα της Tyco BMW στα βρετανικά superbikes, ωστόσο μια πτώση του τον οδήγησε στην απόφαση να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα και κατόπιν, να χωρίσει τους δρόμους του με την ιρλανδική ομάδα, αφήνοντάς τον ουσιαστικά ελεύθερο να επιλέξει τα World Superrbikes.

Ο Ιταλός, δήλωσε για το γεγονός: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία να τρέξω στο Lausitzring, στην σέλα της Red Bull Honda. Μετά την καλή δοκιμή που κάναμε εκεί την προηγούμενη βδομάδα, ήλπιζα να έχω μια ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί τους και είμαι ευγνώμων που την πήρα. Είμαι σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω. Θέλω να ευχαριστήσω την Honda και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κάνω την ευκαιρία να φέρει αποτέλεσμα, για όλους μας.»