Επιστρέφει στη Moto2

Ο Lowes θα αντικαταστήσει τον Luthi στη Moto2

Μετά από μια όχι και τόσο επιτυχημένη χρονιά στα MotoGP, ο Sam Lowes θα πάρει τη θέση του Tom Luthi στην ομάδα CarXpert Interwetten στη Moto2.

Ο Lowes είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Aprilia στα MotoGP, όμως η χρονιά δεν έχει πάει καλά για τον rookie με αποτέλεσμα η ομάδα να σπάσει το συμβόλαιο στο τέλος της φετινής σεζόν. Ετσι, ο Βρετανός θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά στη Moto2, που αγωνίστηκε από το 2014 έως και το 2016. Θα πάρει τη θέση του Tom Luthi στην ομάδα της Interwetten μιας και ο Σουηδός μετακομίζει του χρόνου στα MotoGP.

Ο Lowes δήλωσε σχετικά: «Ο στόχος ήταν να κάνω μια καλή εμφάνιση στα MotoGP και να παραμείνω εκεί, η άλλη επιλογή που θα πρέπει να ακολουθήσω τώρα, είναι η επιστροφή στη Moto2. Ονειρευόμουν να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής και να κερδίσω τον αγώνα της πατρίδας μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, θα επιστρέψω εκεί με το κεφάλι ψηλά και θα προσπαθήσω να κάνω καλή δουλειά. Ευχαριστώ (την Aprilia) που με εμπιστεύθηκε για την κατάκτηση του τίτλου, αυτό προσπάθησα να κάνω.»