Και στην Formula 1 θα δούμε τον Marc Marquez σύντομα...

Ο Marquez στην Formula 1!

Και στο «πιλοτήριο» των γρηγορότερων μονοθεσίων του κόσμου θα βρεθεί ο Marc Marquez, σύμφωνα με πληροφορίες! Δείτε περισσότερα…

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα Αμερικανικών μέσων, ο Marc Marquez θα οδηγήσει μονοθέσια της Formula 1 εντός του επόμενου μήνα! Ο Ισπανός πολυπρωταθλητής θα έρθει σε επαφή με το μονοθέσιο της Red Bull, το οποίο θα οδηγήσει σε ιδιωτική δοκιμή στην πίστα της Αυστρίας.
Μαζί του θα βρίσκεται και ο Dani Pedrosa αλλά και ο 9 φορές πρωταθλητής Motocross Tony Cairoli.

Οι δοκιμές έχουν προγραμματιστεί  για τις 5-6 Ιουνίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες, τα μονοθέσια που θα οδηγήσουν οι 3 αναβάτες θα φέρουν V8 κινητήρα –άρα θα είναι χρονιάς 2013 ή παλαιότερα.

Πριν την επίσκεψη στην πίστα, οι 3 αναβάτες θα  βρεθούν στα κεντρικά της Red Bull στο Milton Keynes, όπου και θα κατασκευαστούν τα ειδικά προσωπικά καθίσματά τους και θα χρησιμοποιήσουν τον εξομοιωτή της ομάδας.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι αναβάτες των Moto GP να δοκιμάζουν Formula 1 οχήματα και τόσο ο Rossi, όσο και ο Lorenzo έχουν κάνει τις επισκέψεις τους στα πιο γρήγορα τετράτροχα του πλανήτη. Πιστεύετε ότι ο Marquez θα μπορούσε να κάνει την μετάβαση στους 4 τροχούς κάποια στιγμή στο μέλλον;