Θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Austin.

O Pedrosa δεν το βάζει κάτω

Ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στο Τέξας, παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Μετά από highside στον αγώνα της Αργεντινής, ο Pedrosa υπέστη κάταγμα στον καρπό του και μεταφέρθηκε στη Βαρκελώνη, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση της ζημιάς. Μέχρι τώρα δεν ήταν σίγουρο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα στο Τέξας και ο δοκιμαστής της Honda, Stefan Bradl, ήταν έτοιμος να τον αντικαταστήσει. Τελικά, φαίνεται ότι αναρρώνει γρήγορα και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Μετά την επέμβαση, άρχισα να νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Έκανα ασκήσεις για να επανέλθει η κίνηση του χεριού και να περάσει η φλεγμονή. Σιγά σιγά ο μυς επανέρχεται και βλέπω πρόοδο. Ακόμα είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τις πιθανότητές μας. Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη πίστα και μέχρι να βρεθώ ξανά πάνω στη μοτοσυκλέτα, δεν μπορώ να υπολογίσω την κατάστασή μου. Είναι όμως ξεκάθαρο ότι αξίζει να δοκιμάσουμε. Σημαντικό κομμάτι της δύναμης για να πάω στο Austin προέρχεται από τα μηνύματα υποστήριξης που δέχομαι. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο.»