Βαριά η σκιά του Casey Stoner πάνω από το Moto GP ακόμα και σήμερα!

«Ο πιο ταλαντούχος ever!»

Η φιγούρα του Casey Stoner συνεχίζει να «στοιχειώνει» τα paddocks των Moto GP, αφού όπως φαίνεται, o Αυστραλός συζητιέται αλλά και εκτιμάται ακόμα. Αυτή την φορά, για αυτόν μίλησε ο Ramon Forcada, βετεράνος μηχανικός, όπου είχε συνεργαστεί μαζί του.

Ο Forcada μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Αυστραλό super star, λέγοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να κατακτήσει όσους τίτλους ήθελε! Είπε συγκεκριμένα: «Ήταν ένα κτήνος πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Έπρεπε να του δώσεις μία μοτοσυκλέτα ακριβώς όπως την ήθελε, και θα μεγαλουργούσε. Μπορούσε να φτάσει στην πίστα χωρίς να την γνωρίζει και να σπάσει το ρεκόρ στον τρίτο γύρο!»

«Δεν ήταν παράδειγμα φυσικής κατάστασης και δεν φρόντιζε τον εαυτό του. Κάποιες φορές οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του έχοντας φάει μόνο μια σοκολάτα. Έτσι μάλιστα πήρε την πρώτη του pole position: Είχε χάσει την πτήση του και έφτασε ακριβώς όταν ξεκινούσαν οι δοκιμές, είχε φάει μόνο μια σοκολάτα που του έδωσαν στο αυτοκίνητο!»

Ο Forcada περιγράφει επίσης τα οδηγικά χαρακτηριστικά του Stoner, ενώ αποκαλύπτει και την προσωπική του γνώμη για τον Αυστραλό: «Ο Casey χρειαζόταν να νιώθει πραγματικά, μόνο το μπροστινό, δεν τον ενδιέφερε και πολύ το πίσω! Κάθε φορά που συναντιόμασταν, μου έλεγε, η μοτοσυκλέτα δεν είναι πολύ καλή, αλλά το μπροστινό λάστιχο με αφήνει να κάνω ότι θέλω. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν με τόσο έμφυτο ταλέντο σαν αυτόν. Θα μπορούσε να κερδίσει όσους τίτλους ήθελε»