Οδηγήσαμε: Yamaha Tenere 700

Οδηγήσαμε: Yamaha Tenere 700

Οδηγήσαμε: Yamaha Tenere 700

Οδηγήσαμε: Yamaha Tenere 700

Οδηγήσαμε: Yamaha Tenere 700

Οδηγήσαμε: Yamaha Tenere 700 επί ελληνικού εδάφους

Βρεθήκαμε ξανά στην σέλα του Yamaha Tenere 700, στα πλαίσια του Yamaha Tenere Tour που έγινε στην Πάτρα και την Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Το νέο Yamaha Tenere 700 ενθουσίασε τους αναβάτες από την στιγμή που παρουσιάστηκε. Στην χώρα μας δε, τρέλανε τα «μηχανάκια» των online προ-παραγγελιών σπάζοντας κάθε ρεκόρ ενδιαφέροντος με την προσφορά της μειωμένης τιμής, η οποία ισχύει μέχρι 31 Ιουλίου. Η Yamaha ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ γιορτάζοντας τα 50 χρόνια της στην Ελλάδα, φρόντισε να δώσει την ευκαιρία στους αναβάτες να το νγωρίσουν απο κοντά, αρχικά στην Πάτρα και έπειτα στην Αθήνα, καθώς η Ελλάδα ήταν απο τις πρώτες χώρες της Ευρώπης στις οποίες σταμάτησε η εντυπωσιακή νταλίκα με τις 12 μοτοσυκλέτες .

Το Yamaha Tenere Tour όπως ήταν αναμενόμενο ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να οδηγήσουν το νέο Tenere 700 τόσο στην άσφαλτο, όσο και στο χώμα προκειμένου να γνωρίσουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του μοντέλου. Η ζήτηση θέσεων ήταν τεράστια και οι συμμετοχές είχαν κλείσει από νωρίς, ενώ παρά την αποπνικτική ζέστη οι αναβάτες δεν απουσίασαν και οδήγησαν το Tenere σε όλες τις συνθήκες.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης δώσαμε και εμείς το παρόν στη δημοσιογραφική παρουσίαση, οδηγώντας ξανά το Yamaha Tenere 700 μετά την παγκόσμια πρώτη του στην Ισπανία. Η Yamaha είχε ετοιμάσει μια ποικιλόμορφη διαδρομή στην περιοχή του Πολυδενδρίου και της Ιπποκρατειου Πολιτείας. Οι εντυπώσεις μας για την Tenere 700 επιβεβαιώθηκαν και στο  ελληνικό έδαφος, με την μοτοσυκλέτα να αποδεικνύεται ικανότατη εντός και εκτός ασφάλτου. Πολύ καλό ζύγισμα και μικρό βάρος, σε συνδυασμό με τον «σπιρτόζικο» CP2 κινητήρα προσφέρουν συγκινήσεις στο χώμα, χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία οδήγησης. Στην άσφαλτο, το Tenere παραμένει ευκολοδήγητο και έτοιμο για ταξίδια και διασκέδαση ακόμα και σε στριφτερά κομμάτια παρά τους τροχούς 21 και 18 ιντσών με ακτίνες.

Το Tenere Tour έκλεισε όντας απόλυτα επιτυχημένο και έδωσε μια ακόμα γεύση από… έρημο, σε όσους θέλουν να αποκτήσουν το Yamaha Tenere 700 αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την προσμονή τους.