net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρών στο 2ο Enduro Meeting θα είναι και ο αναβάτης του Π.Π. Enduro, Luis Coreia.

Οδήγησε μαζί με τον Luis Correia!

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να οδηγήσουν μαζί με τον αναβάτη του Π.Π. Enduro, Luis Correia, θα έχουν όσοι παρευρεθούν στο 2ο Enduro Meeting!

 
Aλλη μια έκπληξη θα περιμένει όσους συμμετέχουν στο 2ο Enduro Meeting που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου στην Ανάβυσσο, αυτή τη φορά από τον χώρο του παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro.

Ο πορτογάλος αναβάτης της Beta, Luis Correia θα παραβρεθεί σε αυτή τη χωμάτινη γιορτή ως επίτιμος προσκεκλημένος του επίσημου αντιπροσώπου των μοτοσικλετών της Beta στην χώρα μας, The Fuoristrada Co.

Με μία λαμπρή καριέρα από τον χώρο του motocross αλλά και την 4η θέση στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro, στην κατηγορία Ε3, ο Luis Correia, πάνω σε μια Beta RR 300 Racing, θα λάβει μέρος σε μία καλά οργανωμένη φιλική βόλτα, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη που θα είναι αφιερωμένο στους φίλους της εταιρίας.

Την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί του γνώσεις, απόψεις και μερικά χωμάτινα χιλιόμετρα, θα έχουν και όλοι οι συμμετέχοντες του 2ου Enduro Meeting που ξεκινά νωρίς το πρωί της Κυριακής 8 Δεκέμβρη. Μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Luís Correia θα βρίσκεται στον χώρο του event από νωρίς το πρωί υπογράφοντας αυτόγραφα και απαντώντας σε κάθε φιλική απορία. 

Η δράση για τον Πορτογάλο αναβάτη του EWC, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αυτό αφού σε δύο διαφορετικά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, ο Correia, θα οδηγήσει μέσα στην διαδρομή enduro του event προσκαλώντας όλους τους φίλους να τον ακολουθήσουν σε μία χαλαρή βόλτα με στόχο την διασκέδαση αλλά και την καλύτερη δυνατή συλλογή εμπειριών και εικόνων από την άρτια τεχνική κατάρτιση ενός αναβάτη αυτού του επιπέδου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected].

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ