To 790 Duke είναι μόνο μια από τις μοτοσυκλέτες που μπορείς να οδηγήσεις.

Οδήγησε όλα τα νέα KTM

Επόμενη στάση των μοτοσυκλετών της KTM στα πλαίσια των Orange Days είναι η Κρήτη. Δες πώς θα οδηγήσεις κι εσύ τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σου.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Ο θεσμός των KTM Orange Days συνεχίζει να προσελκύει αναβάτες σε όλη την Ελλάδα δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να οδηγήσουν όλα τα νέα μοντέλα της KTM. Επόμενος σταθμός είναι η Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο με τον στόλο των πορτοκαλί μοτοσυκλετών να σε περιμένει το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου στην Η & Κ ΑΕΒΕ. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε το «νυστέρι» Duke 790, το εκρηκτικό streetfighter Duke 1290, αλλά και τα 790 Adventure και 790 Adventure R, ενώ η ναυαρχίδα των on – off που ακούει στο όνομα 1290 Super Adventure S σας περιμένει για να δείτε τι την κάνει τόσο ξεχωριστή. 

Προκειμένου να λάβετε μέρος στα test rides πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας άδεια οδήγησης, ταυτότητα, εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, μπουφάν, γάντια, μακρύ παντελόνι), ενώ για τη δοκιμή των 790 και 1290 θα πρέπει να έχετε βεβαιωμένη κατοχή μοτοσυκλέτας άνω των 600 κυβικών. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ικάρου 44, Νέα Αλικαρνασσός Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ.: 2810 240 600
e-mail: hkaebe@otenet.gr