Kymco Xciting S400i

Kymco: Οδήγησε όλα τα νέα μοντέλα

Δοκίμασε τώρα το scooter της Kymco που σε ενδιαφέρει και κάνε τη σωστή κίνηση πριν επιλέξεις.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Σίγουρα έχεις ακούσει και έχεις διαβάσει πολλά για το scooter της Kymco που σε ενδιαφέρει. Για να έχεις όμως ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να κάνεις ένα και μόνο πράγμα, δηλαδή, να το οδηγήσεις. Η Kymco σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις test ride σε όλα τα νέα μοντέλα της για να δεις από πρώτο χέρι τις δυνατότητες κάθε μοντέλου και να κάνεις την καλύτερη επιλογή.



Οι άνθρωποι της Kymco γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αγορά μιας μοτοσυκλέτας ή ενός scooter είναι μια σημαντική επένδυση. Για να μην μετανιώσεις λοιπόν για την επιλογή σου αργότερα, θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η αγορά που θα κάνεις ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σου. Οπότε το να οδηγήσεις το scooter που σε ενδιαφέρει πριν το επιλέξεις, είναι απαραίτητο. Όλα τα νέα μοντέλα της Kymco είναι διαθέσιμα για test ride και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με έναν επίσημο συνεργάτη και να κλείσεις ραντεβού.



Agility 16+, AK 550, Downtown 350i, X-Town 300i, Xciting S400i και People GTi είναι στη διάθεσή σου για να δεις τι «αξίζουν» πραγματικά. Με ένα κλικ στο www.kymco.gr μπορείς να κλείσεις test ride ηλεκτρονικά, αλλά και να ενημερωθείς για τις προσφορές που ισχύουν.