Το καθένα από αυτά τα 4 mega scooter ξεχωρίζει για τους δικού του διαφορετικούς λόγους, όμως όλα ανταποκρίνονται πλήρως στον όρο: Ένα δίκυκλο για όλα!

Η Kymco έδωσε βροντερό παρών με 3 μοντέλα από την μεγάλη κατηγορία. To Downtown ήταν η ευχάριστη έκπληξη!

Απαραίτητη στάση για ανεφοδιασμό κοντά στους πρόποδες του Πηλίου. Τα scooter αποδείχθηκαν αρκετά οικονομικά σε κατανάλωση, σε συνθήκες ταξιδιού.

Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Πιτσικάλη που με την καλλιτεχνική φύση του, βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να εξασφαλίσουμε πανέμορφα πλάνα, ακόμα και από αέρος!

Το ρεζουμέ

Χώμα και σκόνη έχουν αγκαλιάσει ζεστά κάθε πλαστική και όχι μόνο επιφάνεια των scooter, όμως αυτά στέκουν αγέρωχα, κομπάζοντας ότι τα κατάφεραν. Το μυαλό είναι γεμάτο σκέψεις και συμπεράσματα που είμαστε σε θέση να εξάγουμε μετά από όλη αυτή την προσπάθεια. 

Αρχικά να ευχαριστήσουμε όσους μας υποδέχθηκαν στα σημεία συνάντησης. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε άτομα με πάθος για τη μοτοσυκλέτα, που μας αποδεικνύουν ότι η φλόγα δεν έχει σβήσει. Οργανωμένες λέσχες ανθρώπων με παρόμοιες ιδέες και κοινό σκοπό την απόλαυση που προσφέρουν οι δύο τροχοί. Συνεχίστε αυτό που κάνετε με τον ίδιο ζήλο. Όσο για εμάς, η αλήθεια είναι αυτό το 4μερο, λερωθήκαμε, ζεσταθήκαμε, ιδρώσαμε, όμως παρά τα πολλά χιλιόμετρα, σε τόσο σύντομο χρονικό ορίζοντα και την συσσωρευμένη κούραση όλων, κανείς από εμάς δεν θα το άλλαζε για τίποτα στον κόσμο. Όσο οι οδομετρητές των scooter έγραφαν αδιάκοπα, εμείς γεμίζαμε αναμνήσεις και δίτροχες εμπειρίες. 

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, αλλά μαζί τους φέρνουν την ευκαιρία για την υλοποίηση νέων πρωτότυπων και πρωτοπόρων ιδεών. Πάνω από όλα αυτό το εγχείρημα μας άνοιξε ένα νέο παράθυρο σκέψης για τον χαρακτήρα των scooter. Η μεγάλη κατηγορία των GT Scooter διαθέτει τουριστικές ικανότητες, που πολλοί αμελούν να συμπεριλάβουν στην λίστα με τα doΆs όταν αποφασίσουν να αγοράσουν κάποιο scooter. Διαθέτουν άψογη εργονομία για οδηγό και συνεπιβάτη με άνετες σέλες και μεγάλους χώρους που αυξάνουν την πρακτικότητά τους. Οι κινητήρες είναι δυνατοί και μπορείς να ταξιδέψεις ξεκούραστα, έχοντας επαρκή δύναμη για  προσπεράσεις όταν κάτι τέτοιο απαιτηθεί και παράλληλα καταναλώνουν λογικές ποσότητες καυσίμου. 

Και αν θέλετε να μιλήσουμε με νούμερα, η ψυχρή λογική των αριθμών είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Οι μέσες τιμές κατανάλωσης καυσίμου κυμάνθηκαν ως εξής:
  • BMW C 650 Sport: 4,9λ/100χλμ  
  • Honda Integra: 3,85λ/100χλμ
  • Kymco AK 550: 4,6λ/100χλμ
  • Kymco Downtown: 3,5λ/100χλμ
  • Kymco X-Citing: 4,2λ/100χλμ
  • Suzuki Burgman 400: 4,1λ/100χλμ
  • Yamaha T-Max: 4,65λ/100χλμ
Και αφού για μια ακόμη φορά τονίσουμε, πόσα όμορφα μέρη έχει η Ελλάδα, τα 2500 χιλιόμετρα και τα 1000 λίτρα καυσίμου μέσα σε 4 μέρες, είναι νούμερα που από μόνα τους στοιχειοθετούν  την απόδειξη ότι τελικά, τα GT μπορούν !! 

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!