Κάτι παραπάνω από 1 στους 4 οδηγοί αυτοκινήτων ζηλεύουν την ευκολία μετακίνησης με μοτοσυκλέτα...

Οι αυτοκινητιστές μας ζηλεύουν!

Ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών αυτοκινήτων όχι απλά ζηλεύει την ευκολία μετακίνησης των μοτοσυκλετιστών, αλλά εκνευρίζεται πολύ στο δρόμο και ειδικά στην κίνηση μαζί τους! Δείτε τα δεδομένα...

Σας έχει τύχει ποτέ να συναντήσετε έναν οδηγό αυτοκινήτου, ο οποίος φαίνεται σαν να προσπαθεί απλά να σας «κλείσει» για να μην τον περάσετε, χωρίς να υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος; Και όμως, αυτό μπορεί να είναι και πραγματικότητα, σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία.

Η έρευνα αυτή απέδωσε κάποια αποτελέσματα, που αν μην τι άλλο επιβεβαιώνουν την...ανωτερότητα, αν θέλετε, της μοτοσυκλέτας ως μέσο αστικής μετακίνησης. Μεταξύ των οδηγών αυτοκινήτων που συτμμετείχαν σε αυτή, το 27,8% παραδέχθηκε ότι νιώθει «φθόνο» και «ζήλια» για τους μοτοσυκλετιστές που περνούν ανάμεσά τους, ενώ σε περίπτωση που αργήσουν να φτάσουν στην εργασία τους, χρειάζονται κατά μέσο όρο 34 λεπτά για να ηρεμήσουν και να είναι αποδοτικοί.

Τα δεδομένα αυτά, σε μια πιο ευρεία ανάλυση, αποκαλύπτουν ότι οι Αγγλοι εργαζόμενοι χάνουν περίπου 30 λεπτά εργασίας την εβδομάδα λόγω της πυκνής κυκλοφορίας, ένας αριθμός που μεταφράζεται σε απώλειες...204 εκατομμυρίων λιρών για το βρετανικό κράτος!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από μια ασφαλιστική εταιρεία μοτοσυκλετών, την Devitt Insurance. Μήπως περισσότεροι άνθρωποι τελικά, πρέπει απλά...να αγοράσουν ένα δίκυκλο;