Το Triumph Bobber σε δοκιμές εξέλιξης.

Το Triumph Bobber σε δοκιμές εξέλιξης.

Το Triumph Bobber σε δοκιμές εξέλιξης.

Οι επιδόσεις στο επίκεντρο

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το Bobber της Triumph σε δοκιμές εξέλιξης και μάλιστα φαίνεται ότι η βρετανική εταιρεία θέλει να το κάνει ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το Bobber είναι χαρακτηριστική περίπτωση μοτοσυκλέτας που η εμφάνισή της δεν προδίδει τον διασκεδαστικό χαρακτήρα της και η Triumph φαίνεται να θέλει αυτό να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Από τις εικόνες βλέπουμε ότι το εμπρός πιρούνι έχει αντικατασταθεί με ένα της Öhlins, που λογικά θα προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και πληροφόρηση στα πολλά χιλιόμετρα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και ρυθμιζόμενο. Αλλαγμένο φαίνεται και το αμορτισέρ και πολύ πιθανών να προέρχεται από τη ίδια εταιρεία και να δίνει τη δυνατότητα ρυθμίσεων.



Το υπάρχον Bobber έχει έναν δίσκο φρένου μπροστά, αλλά εδώ έχουμε δυο και μάλιστα με μονομπλόκ δαγκάνες της Brembo. Το πίσω φρένο δεν φαίνεται αλλαγμένο, αλλά αυτό δεν ισχύει για τις τιμονόπλακες με την πάνω να φιλοξενεί κλιπ-ονς αντί για παραδοσιακό τιμόνι, που θα κάνει πιο άμεση την αίσθηση που μεταφέρεται στον αναβάτη. Ο κινητήρας δεν φαίνεται να έχει δεχθεί κάποια τροποποίηση, αλλά στη μοτοσυκλέτα δοκιμών διακρίνονται εξατμίσεις της Arrow, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια σπέσιαλ έκδοση με αυξημένη ιπποδύναμη. Το μοντέλο ίσως παρουσιαστεί τον Νοέμβριο στην EICMA, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφόρηση από την Triumph, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν είναι να περιμένουμε.