Η αυτονομία και ο χρόνος φόρτισης, είναι τα σημεία που υστερούν οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

10% μεγαλύτερη αυτονομία και έξι φορές μικρότεροq χρόνοq φόρτισης

Η Zero μετράει ήδη πάνω 10 χρόνια ζωής.

Οι ηλεκτρικές εξελίσσονται

Η Zero Motorcycles παρουσίασε τη γκάμα της για το 2018 και ισχυρίζεται ότι ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας παρέχοντας 10% μεγαλύτερη αυτονομία και έξι φορές μικρότερο χρόνο φόρτισης.

Μπορεί στην Ελλάδα οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες να μην είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο διάφοροι μικροί και μεγάλοι κατασκευαστές επενδύουν σε αυτή την τεχνολογία. Η Zero είναι ηγέτιδα στον κόσμο των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και μετράει ήδη πάνω 10 χρόνια ζωής.

Οι μηχανικοί της κατάφεραν να αυξήσουν τη χωρητικότητα των μπαταριών κατά 10% και υπόσχονται μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερες επιδόσεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, η Zero, συνεχίζει να διευρύνει τα όρια του κόσμου των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών εστιάζοντας στην αυτονομία και τους χρόνους φόρτισης, που είναι τα σημεία που υστερούν οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες. Οι μπαταρίες λιθίου που χρησιμοποιούν δεν χρειάζονται συντήρηση και καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση.

Η φόρτιση των μπαταριών στα νέα μοντέλα γίνεται έξι φορές ταχύτερα χάρη σε μια συσκευή, που η Zero ονομάζει  Charge Tank, τοποθετημένη στις μοτοσυκλέτες, η οποία μειώνει το χρόνο φόρτισης. Όλη η γκάμα των μοντέλων έχει αυξημένη ισχύ και ροπή, ενώ υπάρχουν νέα χρώματα και γραφικά.