Οι νικητές του διαγωνισμού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός του Moto Τρίτη. Δείτε εδώ τα ονόματα των τριών τυχερών που θα εξοπλίσουν τα δίκυκλά τους με τακάκια της Premier από την ΠΕΡΚΟ.

Χιλιάδες ήταν οι συμμετοχές στον διαγωνισμό του Moto Τρίτη και όχι άδικα, αφού το δώρο είχε σαν στόχο να βελτιώσει το φρενάρισμα και το επίπεδο ασφάλειας τριών δικύκλων εξοπλίζοντάς τα με τακάκια της Αγγλικής Premier, προσφορά της εταιρείας ΠΕΡΚΟ.

Οι μεγάλοι νικητές είναι:
  • Βίκτωρας Σκούφαλος
  • Βαγγέλης Σιγάλας
  • Αποστόλης Γεωργακάκης
Να θυμίσουμε ότι η ΠΕΡΚΟ έχει καθιερωθεί στον χώρο της μοτοσυκλέτας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας αναλώσιμα, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και εξοπλισμό αναβάτη σε προσιτές τιμές. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις αλυσίδες κίνησης ΕΚ, τις μπαταρίες των SKYRICH, HAIJIU, YUASA, τα ανταλλακτικά για scooter της POLINI, τους ιμάντες BANDO και πολλά ακόμα μεγάλα ονόματα του χώρου. Από την πλήρη γκάμα των αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη ξεχωρίζουν οι εξατμίσεις GPG και MIVV, τα σωληνάκια φρένων FRENTUBO, οι βαλίτσες FALCON, τα κράνη CORSA και τα είδη ένδυσης των AXO και NORD, ενώ δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα λιπαντικά των εταιρειών SPECTRO και WEBER.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΠΕΡΚΟ, για την ευγενική χορηγία των δώρων και όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό.