net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αήττητος φέτος ο Γιάννης Παυλίδης

Όλα έτοιμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro: 5ος Αγώνας

Όλα είναι έτοιμα για τον 5ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro. Το υπέροχο μέρος και η εμπειρία των διοργανωτών, θα προσφέρουν μια υπέροχη μέρα σε αγωνιζόμενους και θεατές.

 
Αναγεννημένη η Μοτολέσχη Ξυλοκάστρου, σε συνεργασία με την ΛΕΜ Μεγάρων, διοργανώνει τον 5ο Αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 11 Ιουνίου, στην κορυφή της Ζήριας. Ο αγώνας θα είναι παράλληλα και ο 2ος για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νότιας Ελλάδας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές, την Enduro-Cross, μήκους 4.6 χιλιομέτρων και την Enduro, μήκους 5.6 χιλιομέτρων. Αυτές, επαναλαμβάνονται 4 και 3 φορές αντίστοιχα και υπόσχονται να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε όλους όσους επισκεφτούν το μέρος για να υποστηρίξουν τους αθλητές και να απολαύσουν το περιβάλλον.

Τα όμορφα μέρη της Ζήριας αποτελούν ιδανικό μέρος την ζεστή εποχή του Ιουνίου, ενώ οι τελευταίες βροχές υπόσχονται ένα ιδανικό τερέν, που θα απολαύσουν οι αγωνιζόμενοι.
 
Πληροφορίες σχετικά με τον ειδικό κανονισμό, τα ξενοδοχεία κ.τ.λ. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδας της ΑΜΟΤΟΕ:
http://amotoe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1210:--5----enduro-a-2---enduro--&catid=1:latest-news&Itemid=225

 

????????? ?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ