Paton S1-R

Μια έκδοση δρόμου της αγωνιστικής Paton με τις επιτυχίες στο TT, θα βγει επισήμως στην κυκλοφορία… Πως σας φαίνεται;

Η Ιταλική Paton είναι μια μάρκα ειδικών μοτοσυκλετών, που έχει κατασκευάσει την αγωνιστική S1-R, με την οποία ο Michael Dunlop έχει μια νίκη στο Isle of Man. Θέλοντας να γιορτάσει τα 60 χρόνια παρουσίας της στις πίστες, η Paton αποφάσισε να φτιάξει μια ρέπλικα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, για νόμιμη κυκλοφορία στο δρόμο.



Η μοτοσυκλέτα θα κατασκευάζεται κατά παραγγελία, ενώ ο τυχερός αναβάτης που θα την αποκτήσει θα χρειαστεί να καταβάλλει το ποσόν των 29.000 ευρώ τουλάχιστον. Στον πυρήνα της μοτοσυκλέτας, παραμένει ο κινητήρας 2 κυλίνδρων που προέρχεται από την Kawasaki ER-6 και αποδίδει 72 ίππους και 6,5 kgm ροπής, από τα 650 κ.εκ. του, γύρω του όμως μια πανδαισία αγωνιστικών αξεσουάρ, απογειώνουν το σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα, η μοτοσυκλέτα έχει αλουμινένιο ρεζερβουάρ 16 λίτρων, δαγκάνες φρένων της Brembo και δίσκους χαρακτηριστικών Moto2 από την OZ Racing, ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου από την SC Project, αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πίσω, πολλά αξεσουάρ της Rizoma, ελαστικά της Metzeler και custom κομμένο κλειδί, ενώ έρχεται στα χρώματα του Michael Dunlop, με αριθμημένη πινακίδα παραγωγής και πιστοποιητικό αυθεντικότητας!



Για όποιον όμως νιώθει ότι θέλει να προσθέσει και το κάτι παραπάνω στο ιδιαίτερο «εργαλείο» του, η Paton προσφέρει πολλές επιλογές βελτίωσης κατά παραγγελία! Αυτές περιλαμβάνουν: Χαρτογραφήσεις κινητήρα, νέα πιστόνια, αγωνιστική εξάτμιση, φέρινγκ και πολλά άλλα εξαρτήματα από carbon, power commander με βελτιστοποιημένο αγωνιστικό χάρτη, συμπλέκτη ολίσθησης από την Suter και προστατευτικά μοτέρ GB Racing!