Ακόμη ένας τραυματισμός για τον Dani Pedrosa...

Pedrosa: Χάνει το Texas;

Πιθανόν εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Dani Pedrosa στον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος, μιας και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Δείτε περισσότερα…

Μετά την πτώση του από την μοτοσυκλέτα, στον αγώνα της Αργεντινής, ο Dani Pedrosa αν και δεν έδειχνε να έχει τραυματιστεί σε πρώτη φάση, τελικά διαγνώστηκε με ελαφρύ κάταγμα στον αριστερό του καρπό. Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην Βαρκελώνη, όπου και του τοποθετήθηκε μια βίδα τιτανίου για την επιδιόρθωση της ζημιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Honda, η χειρουργική επέμβαση ήταν απολύτως επιτυχής και η επόμενη ιατρική εκτίμηση θα γίνει σε 48 ώρες.
Ωστόσο, είναι αβέβαιο αν ο Pedrosa θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επόμενο αγώνα του πρωταθλήματος, ο οποίος θα γίνει στο Circuit of the Americas, στο Texas, στις 22 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται επίσημα από την Honda, η οποία δεν έχει δημοσιεύσει κάτι για την συμμετοχή του στον γύρο. Κατά πάσα πιθανότητα, αντικαταστάτης του σε περίπτωση που χρειαστεί θα είναι ο Stefan Bradl, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στα Moto GP από το 2016.