net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κερδίστε δωρεάν ασφάλεια για το όχημα σας!

Περάστε ΚΤΕΟ & ΚΕΡΔΙΣΤΕ την ασφάλεια σας

Το κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων Mr.KTEO σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε την ασφάλεια του οχήματος σας, εντελώς δωρεάν για έξι μήνες.

 
Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε online το ραντεβού σας και στην συνέχεια να μεταβείτε σε ένα από τα 5 υποκαταστήματα του Mr.KTEO για τον καθιερωμένο έλεγχο του οχήματος  σας. Όταν περάσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ή του δικύκλου σας, μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση με δώρο την ασφάλεια διαρκείας έξι μηνών για τέσσερις τυχερούς. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 10 Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα των τεσσάρων τυχερών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.MrKTEO.gr, καθώς και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, αμέσως μετά θα ακολουθήσουν και άλλες προσφορές. Μείνετε συντονισμένοι.

Το κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων Mr.KTEO έχει συμπληρώσει 12 χρόνια παρουσίας στον χώρο, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα λειτουργικό, ασφαλή και κυρίως φιλικό περιβάλλον ώστε η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου να είναι απλή, εύκολη και πάνω απ’όλα γρήγορη!

Για ραντεβού καλέστε στο 10300, είτε κλείστε online στην ιστοσελίδα www.MrKTEO.gr, προκειμένου να επισκεφτείτε ένα από τα 5 σημεία τεχνικού έλεγχου.

Τα καταστήματα μας βρίσκονται :

1. Αγ. Ι. Ρέντης, Μπιχάκη 30
2. Χαϊδάρι, Λ. Αθηνών 282
3. Αγ. Ανάργυροι, Λ. Δημοκρατίας 322
4. Ασπρόπυργος, 18ο χλμ Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου
5. Μοσχάτο, Πειραιώς & Μοσχονησίων 1

Σύντομα και στην Θεσσαλονίκη! 
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ