Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη επαγγελματική του φάση, ο Andrea Iannone, καθώς κινδυνεύει να χάσει τον μάνατζερ του...

Pernat: Ο Iannone βρίσκεται στον κόσμο του!

Πλησιάζει το τέλος της καριέρας του Iannone στα Moto GP; «Αδειάζει» τον πελάτη του ο μάνατζερ Carlo Pernat, κατηγορώντας τον ότι πια δεν βρίσκεται στον χώρο των αγώνων αλλά αλλού!

O Carlo Pernat, σημαντικός manager στα Moto GP, έχει στον ενεργητικό του πολλές μεγάλες συνεργασίες, μία  από αυτές και με τον Valentino Rossi. Αυτή την στιγμή, ο Pernat συνεργάζεται με τον Andrea Iannone, όμως όπως θα διαβάσετε, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ κατηγορεί τον Andrea  Iannone ότι πλέον δεν βρίσκεται στον  κόσμο των αγώνων, αλλά του κουτσομπολιού! «Η σχέση μας δεν είναι και η καλύτερη. Είμαι ένας αθλητικός μάνατζερ, αλλά αυτός μετακινήθηκε στον χώρο του κουτσομπολιού. Πρέπει να ελέγξουμε κάποια πράγματα, προς το παρόν συνεργάζομαι μαζί του, αλλά σκέφτομαι την πιθανότητα να παραιτηθώ»

«Θα μιλήσουμε όταν επιστρέψει από την Ταϋλάνδη. Λυπάμαι, στοιχημάτισα πάνω του όταν ήταν στην Pramac, μετά στην Ducati, τώρα στην Suzuki. Αλλά φαίνεται ότι δεν βρίσκεται πια στον χώρο των αγώνων», δήλωσε ο Carlo Pernat, αφήνοντας αιχμές για την σχέση του Iannone με την star της τηλεόρασης Belen Rodriguez. Το ειδύλλιο αυτό, για πολλούς αλλά και για τον μάνατζερ, είναι η αιτία της πτώσης της απόδοσης του Ιταλού αναβάτη.

Εν τέλει, ο Pernat δεν έλειψε να σημειώσει ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα της Suzuki για φέτος, τονίζοντας ότι με την επιστροφή της υπό καθεστώς απεριόριστων δοκιμών και παραχωρήσεων, μπορούν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα –τα οποία όμως θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό, από τον Iannone…