net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάντε τώρα δικό σας το Vivacity 3 50 και το Vivacity 3 50 Sixties μόνο με 1.449 ευρώ.

Peugeot Vivacity 3 Sixties σε μπλε.

Peugeot Vivacity 3 Sixties σε κόκκινο

Χώρος για ένα jet κράνος στο μοναδικό ρύγχος του Vivacity.

Χώρος για ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα του scooter της γαλλικής εταιρίας.

Peugeot Vivacity 3 Sixties σε κρεμ.

Peugeot: Προσφορά για Vivacity 3

Με δύο δώρα, που αυξάνουν ακόμη περισσότερο τους ήδη εξαιρετικούς αποθηκευτικούς του χώρους, προσφέρει η Peugeot το μικρό Vivacity 3, με δίχρονο ή τετράχρονο κινητήρα στα 50 κ.εκ.

 
Το Vivacity 3 είναι από εκείνα τα μικρά scooters που καταφέρνουν να αφήσουν τον αναβάτη του έκπληκτο χάρη στους αποθηκευτικούς του χώρους. Το scooter της γαλλικής εταιρίας κάτω από τη σέλα του έχει χώρο που ανέρχεται στα 22 ολόκληρα λίτρα, ενώ άλλα 13 λίτρα θα βρείτε στο ρύγχος του scooter, βολεύοντας έτσι ένα full face κράνος αλλά και ένα jet αντίστοιχα!

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot έρχεται να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις μεταφορικές δυνατότητες του scooter της δίνοντας δώρο με κάθε αγορά ενός 50αριού Vivacity 3, δίχρονου ή τετράχρονου εργοστασιακή σχάρα και βαλίτσα αλουμινίου Peugeot χωρητικότητας 30 λίτρων! Έτσι έχετε στη διάθεσή σας αποθηκευτικούς χώρους συνολικής χωρητικότητας 65 λίτρα! Ανέσεις που μόνο ένα GT scooter μεγάλου κυβισμού μπορεί να προσφέρει.

Εύκολο στο χειρισμό, με εξαιρετική ευελιξία, χαμηλό κέντρο βάρους και compact διαστάσεις, το Vivacity 3 50 θα κινηθεί με εξαιρετική ταχύτητα και άνεση μέσα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης. Προσθέστε την οικονομική κατανάλωση και τη μεγάλη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ (8,5 λίτρα), που προσφέρει αυτονομία 250 χλμ., και έχετε το ιδανικό δίκυκλο για τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Διαθέσιμοι χρωματισμοί: 
Vivacity 3 50 : Κόκκινο, Μαύρο και Λευκό
Vivacity 3 50 Sixties: Μπλε, Ivory

Κάντε τώρα δικό σας το Vivacity 3 50 και το Vivacity 3 50 Sixties μόνο με 1.449 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα και την προσφορά επισκεφτείτε το ελληνικό site της Peugeot ή επικοινωνήστε με την ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., αντιπροσωπεία της Peugeot Scooters στην Ελλάδα στο  210-3418262 ή στο [email protected]

 

PEUGEOT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ