Peugeot Satelis 500 με έκπτωση 1000 ευρώ

Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε τη ναυαρχίδα των scooter της Peugeot. Η ΤΕΟΜΟΤΟ A.E. προσφέρει το Satelis 500 με έκπτωση 1000 ευρώ και δωρεάν παροχές.

Το Satelis 500 αποπνέει μια αύρα πολυτέλειας, ενώ ταυτόχρονα τα γωνιώδη πλαστικά δίνουν μια σπορ νότα. Η σχεδίασή του έχει γίνει με στόχο όχι μόνο την ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και την βέλτιστη αεροδυναμική απόδοση και έχουν χρησιμοποιηθεί διακοσμητικά στοιχεία από χρώμιο και αλουμίνιο. Η φαρδιά κι ευρύχωρη σέλα προσφέρει πλούσιους χώρους για αναβάτη και συνεπιβάτη, ενώ το αφρώδες της θα τους κρατήσει ξεκούραστους ακόμα και σε ταξίδια μιας κι αυτά περιλαμβάνονται στο μενού του γαλλικού mega scooter. Οι χώροι δεν λείπουν, αφού στο πόρτ μπαγκάζ του θα χωρέσουν δυο full face κράνη και διαθέτει πρακτικά ντουλαπάκια στην ποδιά για αποθήκευση ακόμα περισσότερων αντικειμένων.

Οι 39 ίπποι που αποδίδει ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 493 κυβικών προσφέρουν όλη την απαραίτητη δύναμη για απολαυστικές και γρήγορες μετακινήσεις εντός ή εκτός των τοιχών του αστικού κέντρου. Χάρη στην τροφοδοσία από σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, η κατανάλωση κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα με την αυτονομία να βρίσκεται κοντά στα 200 χιλιόμετρα. Το ατσάλινο πλαίσιο προσφέρει την απαραίτητη ακαμψία και συνεργάζεται με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και διπλά αμορτισέρ πίσω, ενώ στον τομέα των φρένων έχουμε 2 δίσκους 260mm με διπίστονη δαγκάνα εμπρός και έναν δίσκο 240mm πίσω.

Η Peugeot προσφέρει έκπτωση 1000 ευρώ και τιμή του έχει καθοριστεί στα 4.690 ευρώ για την έκδοση χωρίς ABS και 5.290 ευρώ για την έκδοση με ABS. Με την αγορά κάθε καινούργιου Satelis 500, έχετε δώρο έκδοση πινακίδων, τέλη κυκλοφορίας, αντικλεπτικό ABUS (για την έκδοση ABS) και service για ένα χρόνο με δωρεάν τα ανταλλακτικά και τα λιπαντικά που θα χρειαστούν. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά μπορείτε να δείτε στη σχετική ιστοσελίδα της Peugeot.