Ξεχωριστό μαύρο ματ χρώμα και χρωμιωμένες λεπτομέρειες

Piaggio Beverly 300 Police

Η δημοφιλείς σειρά των Beverly αποκτά ένα νέο μέλος. Μετά το 300 και το 350, έρχεται η έκδοση Police με ξεχωριστή εμφάνιση κι εξοπλισμό, να συμπληρώσει τη γκάμα.

Η επιτυχία των Beverly κάνει την Piaggio να εξελίσσει συνεχώς τη συγκεκριμένη σειρά των scooter και στην οικογένεια των 300 και 350 προστέθηκε και η έκδοση Police, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την γνωστή Ιταλική εταιρεία γυαλιών.

Η έκδοση Police είναι βασισμένη στο Beverly 300, αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες στην εμφάνιση που κάνουν τη διαφορά. Το χρώμα του είναι μαύρο ματ, οι ραφές της σέλας ξεχωριστές, ενώ υπάρχουν χρωμιωμένες λεπτομέρειες, όπως το πλαίσιο του προβολέα και των οργάνων. Τα κρύσταλλα των καθρεπτών έχουν μια γαλάζια απόχρωση, όπως οι φακοί στα γυαλιά ηλίου της Police, οι ζάντες είναι δίχρωμες και στην γκάμα των αξεσουάρ υπάρχει ένα jet κράνος που ταιριάζει με τα χρώματα του scooter.

Κάτω από τα πλαστικά του, κρύβεται ο μονοκύλινδρος κινητήρας που πληροί τις προδιαγραφές Euro4 κι έχει δεχθεί αλλαγές στη χαρτογράφηση, ενώ ένα νέο τελικό εξάτμισης είναι υπεύθυνο για τον ήχο που παράγει το Beverly. Στον τομέα των ηλεκτρονικών, αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από το ABS, διαθέτει και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (ASR) στον στάνταρ εξοπλισμό.

Η άνεση του αναβάτη είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Beverly. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα χωρά δύο κράνη jet ή ένα full face και διαθέτει θύρα USB, ενώ στην ποδιά υπάρχει ντουλαπάκι και γάντζος. Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 4.480 ευρώ.