Πλησιάζει η ώρα της EICMA 2017!

Η έκθεση EICMA είναι έτοιμη να ανοίξει ξανά τις πύλες της για το 2017 από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου. Όλα τα νέα μοντέλα 2018 θα παρουσιαστούν στις αίθουσες του Rho-Pero (η Intermot δεν θα γίνει φέτος). Ας δούμε ποιες μοτοσυκλέτες θα θαυμάσουμε…

Φέτος, η EICMA δεν θα ανταγωνιστεί την Intermot (η γερμανική έκθεση μοτοσυκλέτας), επομένως όλα τα νέα μοντέλα του 2018, που θα έλθουν στην Ευρώπη, θα στολίσουν τις αίθουσες Rho-Pero. Αυτός είναι καλός λόγος για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας να παρευρεθούν στην έκθεση. Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες, ένα από τα μοντέλα, θα είναι και το πολυαναμενόμενο νέο περιπετειώδες σκούτερ της  BMW, που θα ανταγωνιστεί τη Honda X-ADV.

Η BMW συνήθως κάνει τις επίσημες πρώτες εμφανίσεις της στο σπίτι της, οπότε δε γωρίζουμε αν το νέο S 1000 RR και οι καινούριοι boxer κινητήρες θα εμφανιστούν στην EICMA; Επιστρέφοντας στην Ιταλία, έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί η παρουσία της νέας Ducati Desmosedici V4 Road και μιας μεγαλύτερης έκδοσης στα 1.300 κ.εκ. της Multistrada. Ωστόσο, αν κινηθούμε προς την Ασία, αναμένεται η εμφάνιση της Yamaha MT-07 Ténéré, ενώ η Kawasaki Z900RS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει.

Φημολογείται, επίσης, ότι θα δούμε και τη νέα Honda CB1000R, τη μικρή αδελφή της Fireblade. Νέα θα έχουμε και από την Ινδία, καθώς η Royal Enfield μπορεί να παρουσιάσει στην EICMA 2017 ένα νέο δικύλινδρο κινητήρα. Επιτέλους, πλησιάζει η ώρα να δούμε τις μοτοσυκλέτες της χρονιάς.