O Herve Poncharal

Poncharal: Fabio ο μόνος που θα κοντράρει Marquez

Αποκαλυπτικός ο επικεφαλής της ομάδας KTM Tech3, Herve Poncharal, ο οποίος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Fabio Quartararo και όχι μόνο!

Ο Herve Poncharal είναι ο Γάλλος επικεφαλής της Tech3, της δορυφορικής ομάδας που μέχρι πέρσι συνεργαζόταν με την Yamaha, ενώ φέτος τρέχει με μοτοσυκλέτες της KTM. Ο Poncharal είναι από τους πλέον έμπειρους ανθρώπους του χώρου και, στις τελευταίες του δηλώσεις, είχε κάτι να πει για τον συμπατριώτη του Fabio Quartararo. Ο 20χρονος Γάλλος εντυπωσιάζει στην μεγάλη κατηγορία και ο Poncharal ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος στα λόγια του.

Ο Γάλλος επικεφαλής της Tech3 είπε: «Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να κοντράρει τον Marquez, είναι ο Fabio. Και νομίζω ότι αυτό το ξέρει και ο Marc!» Μάλιστα, ο Poncharal πιστεύει ότι μόλις το συμβόλαιο του Quartararo λήξει, ο νεαρός Γάλλος θα γίνει περιζήτητος για μια θέση σε εργοστασιακή ομάδα.

Ο Poncharal όμως δεν γνωρίζει μόνο τον Fabio, αλλά και τον πατέρα του, Etienne, ο οποίος ήταν επίσης αγωνιζόμενος: «Ξέρω τον πατέρα του πολλά χρόνια. Όταν δούλευα για την Honda Γαλλίας τη δεκαετία του 80, ο Etienne αγωνιζόταν και εμείς του παρείχαμε μοτοσυκλέτες και ανταλλακτικά σε εθνικό επίπεδο. Γνωριζόμαστε δηλαδή 40 χρόνια!»