net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ομάδα ΜΧ 2017 της ΚΤΜ SEE.

Προετοιμασία για το 2017

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητών της ομάδας MX της ΚΤΜ SEE, για την αγωνιστική χρονιά του 2017.

 
Στην πίστα MX της Πτολεμαΐδας, στις 28 και 29 Οκτωβρίου, βρέθηκαν οι αναβάτες που θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MX 2017. Στόχος ήταν να ξεκινήσει η οργανωμένη προετοιμασία των αναβατών, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την νέα χρονιά. 
 
Τον συντονισμό της ομάδας όσον αφορά τα τεχνικά θέματα έχουν αναλάβει οι κ. Χαράλαμπος Πλακετάς και Παντελής Καρίμαλης. Ο πρώτος ασχολείται με την υποστήριξη των αναβατών ώστε να στήσουν τις μοτοσυκλέτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο δεύτερος έχει αναλάβει εκτός των τεχνικών θεμάτων, να συντονίσει τους αναβάτες πάνω σε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προετοιμασίας, έχοντας στην "πλάτη του" πολλά χρόνια εμπλοκής με το χώρο του Motocross. 

Στην MX1 αγωνίζονται οι Γιώργος Ηλιόπουλος με KTM 450 SX-F MY17 και  Άρης Τσαρνάς  με Husqvarna FC 450 MY17, στην MX2 αγωνίζονται οι Άγγελος Βογιατζής με KTM 250 SX-F και Αλέξανδρος Γεωργαντάς με Husqvarna FC 250 MY17, ενώ στην MX85 αγωνίζεται ο Αντώνης Σάγμαλης  με KTM 85 SX MY17. 

Η KTM South East Europe Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για τη φιλοξενία την ΑΜΟΕ (Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εορδαίας), το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ και το Υλικοτεχνικό και Έμψυχο δυναμικό της.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ