net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα προϊόντα της εταιρίας Brenta!

Simone Zaffaroni MX Italian Campionship!

Michael Savari Endurance World Championship!

Προιόντα πέδησης Brenta

H εταιρία SIMEONIDIS MOTO PARTS, από το 1975, στο χώρο των ανταλλακτικών της μοτοσικλέτας καλύπτει τους επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη ποικιλία προιόντων υψηλού value for money και άμεση εξυπηρέτηση χάρη στην υψηλή διαθεσιμότητα. Μέσα από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει, ξεχωρίζει την ιταλική ΒRENTA, με εξειδίκευση στην παραγωγή προιόντων φρένων. Ακολουθεί παρουσίαση της εταιρίας και των προϊόντων της.

 
Δελτίο Τύπου

H  FRENOTECNICA, ή εταιρία παραγωγής  των φρένων  BRENTA, είναι  μια από τις λίγες εταιρίες που επέλεξε από το 1982 να  παράγει ακόμα και το πιο μικρό κομμάτι των προιόντων της, στην Ιταλία.
 
Η παραγωγή των προιόντων ΒRΕΝΤΑ, μέγιστης πιστότητας και ποιότητας, απευθύνονται στην πλειοψηφία τους στο χώρο της μοτοσικλέτας, ενώ η μικρή μειοψηφία τους έχει εφαρμογή από τη γεωργία μέχρι τη βιομηχανία.
 
Οι γραμμές παραγωγής και τα συστήματα διασφάλισης της ποιότητας (Q.A.), για όλα τα προιόντα, πορώδη και οργανικά, φέρουν πάντα την αυστηρή πιστοποίηση της TUV ABE &  ECE R 90,  σύμφωνα με το ISO 9001:2008.
 

To σήμα BRENTA της FRENOTECNICA, στο οποίο η εταιρία επικέντρωσε τη δυναμική και την τεχνολογία της, είναι συνώνυμο με την κορυφή της τεχνολογίας και το τελικό προιόν που αυτή μπορεί να δώσει μέσα από πραγματικά επαναστατικά  επιτεύγματα.
 
ORGANIC BRAKE PADS 
Η BRENTA, είναι υπερήφανη για τη μεγάλη γκάμα σε οργανικά τακάκια φρένων , τα οποία διασφαλίζουν μακρά απόδοση με χαμηλή φθορά του δίσκου  εξασφαλίζοντας  πάντα  ισχυρή  πέδηση.
Καλύπτουν πλήρως την αγορά των scooters αλλά  αποτελούν και ιδανική λύση για χρήση εντός πόλης, on-road  & touring bikes.
 
SINTERED BRAKE PADS
Κατασκευάζονται μέσα από την εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία της πυροσσωμάτωσης και μεγενθύνουν την ήδη μεγάλη γκάμα των προιόντων, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές κατηγορίες όπως: maxi moto road & maxi scooter race. H τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται για την παραγωγή αυτών των προιόντων προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στην απόδοση  διατηρώντας  υψηλό συντελεστή τριβής  τόσο σε ζεστές όσο και σε κρύες συνθήκες λειτουργίας  με τη χαμηλότερη δυνατή φθορά του δίσκου.
 
OFF-ROAD SINTERED BRAKE PADS
Η συγκεκριμένη κατηγορία προιόντων καλύπτει τη  γκάμα off-road, motocross  & endurο. Τα προιόντα αυτά  κατατάσσουν  την ΒRΕΝΤΑ, ανάμεσα στiς πιο  αγαπημένες προτιμήσεις των αγωνιζόμενων  ομάδων και πιλότων στην κατηγορία off- road.
 
CERAMIC BRAKE PADS
Σχεδιασμένα για την κατηγορία "high range", τα κεραμικά τακάκια είναι αποκλειστικά για τους αγώνες . Αυτά τα προιόντα προσφέρουν μηχανική δύναμη και  υψηλό συντελεστή τριβής υψηλότερο των κοινών προιόντων. Η δύναμη πέδησης είναι συμβατή και  απαραίτητη για την απόδοση μοτοσικλετών  με μέγιστη σχέση βάρους /ισχύος  για αυτό και χρησιμοποιούνται από αρκετές ομάδες  στο WSB.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο 2310513976
Καζαντζάκη 10Α, Θεσσαλονίκη
http://www.simeonidis-motoparts.gr/

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ