Από την παρουσίαση και την πρώτη μας οδηγική επαφή με το XCiting-S 400.

Από την παρουσίαση και την πρώτη μας οδηγική επαφή με το XCiting-S 400.

Από την παρουσίαση και την πρώτη μας οδηγική επαφή με το XCiting-S 400.

Πρώτες εντυπώσεις: KYMCO XCiting-S 400

Βρεθήκαμε στην ειδική εκδήλωση της KYMCO και οδηγήσαμε για πρώτη φορά το νέο XCiting-S 400 –και όχι μόνο. Δείτε περισσότερα…

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Γκάζι, η KYMCO παρουσίασε πανελλαδικά, το πολυσυζητημένο, νέο XCiting-S 400, το scooter με το οποίο η εταιρεία επιθυμεί να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία. Φυσικά, ήμαστε και εμείς εκεί, για να το γνωρίσουμε από κοντά και να το οδηγήσουμε.

Βολτάροντας μέχρι την Μαρίνα Αλίμου, διαπιστώσαμε ότι το XCiting-S 400 έχει πολύ ισχυρά διαπιστευτήρια, για να ενθουσιάσει τους αναβάτες που θα το επιλέξουν. Ο κινητήρας G5 προκάλεσε τις πρώτες μας εντυπώσεις, καθώς εμφανίζεται εξαιρετικά δυνατός κάνει το scooter ταχύτατο! Οδηγώντας, είδαμε μια τελική ταχύτητα 175 χιλιομέτρων την ώρα (!),  με τον G5 να μας συναρπάζει με την άμεση απόκρισή του στο γκάζι.



Το σύστημα Noodoe στο κέντρο του πίνακα οργάνων, μας έδειχνε την διαδρομή που ακολουθούσαμε μέσω της λειτουργίας πλοήγησης που διαθέτει. Μετά την πρώτη μας επαφή, το XCiting-S 400 μας δημιούργησε τις καλύτερες δυνατές προσδοκίες! Περιμένουμε και την στιγμή που θα σας παρουσιάσουμε την αναλυτική μας δοκιμή, σε όλες τις συνθήκες χρήσης.



Παράλληλα με το νέο XCiting-S, η KYMCO παρουσίασε και την νέα έκδοση του Downtown 350 η οποία εξοπλίζεται με Noodoe, αλλά και νέα μεγαλύτερη ζελατίνα και ελαστικά πρώτης τοποθέτησης από την Metzeler.

Μέινετε συντονισμένοι!
 

  • Zisis

    Πηρα το 400 s πριν 4μηνες ειναι φανταστικο αλλα τελικη ταχυτητα δεν ειδα πανω απο 157 χλ.την ωρα.εσεις γραφετε οτι ειδατε 175 .