Συνεχίζει την πολύ καλή του πορεία στην ελληνική αγορά

Πρώτο σε πωλήσεις το Symphony ST200

Κορυφή των πωλήσεων βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Symphony ST200 της SYM, όχι μόνο για τον Αύγουστο, αλλά και στις συνολικές πωλήσεις του έτους.

Το Symphony ST200 είναι το νεότερο και μεγαλύτερο scooter της οικογένειας των Symphony με το οποίο η SYM στόχευε στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς. Στην Ελλάδα πέτυχε το στόχο της, αφού τα επίσημα νούμερα από τον Σ.Ε.Α.Α. το κατατάσσουν στην κορυφή των ταξινομήσεων τόσο για τον Αύγουστο όσο και από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα το διάστημα από Ιανουάριο έως Αύγουστο ταξινομήθηκαν 1469 Symphony ST200 από τα οποία τα 163 ταξινομήθηκαν μέσα στον Αύγουστο.

Η σχεδίασή του είναι σύγχρονη, επενδύοντας περισσότερο στις απαλές καμπύλες και όχι τόσο στην αιχμηρή και επιθετική εμφάνιση. Παρά την προσιτή του τιμή, δεν έχουν γίνει εκπτώσεις στην ποιότητα των πλαστικών τα οποία παραμένουν στα υψηλά στάνταρ συναρμογής που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, ενώ τα φώτα πορείας όσο και το φανάρι πίσω, είναι τεχνολογίας LED. Μπορεί οι διαστάσεις του scooter να είναι περιορισμένες, όμως η συνολική εργονομία του, θα βολέψει ακόμα και ψηλούς αναβάτες. Για το υψηλό επίπεδο πρακτικότητας του scooter φροντίζει ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα full face κράνος, το ντουλαπάκι στην ποδιά που διαθέτει υποδοχή USB, η σχάρα, το επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος.

Ο αερόψυκτος, διβάλβιδος κινητήρας των 169 κ.εκ. αποδίδει 12 ίππους και τροφοδοτείται από ψεκασμό με στόχο την αξιοπιστία και την χαμηλή κατανάλωση, ενώ πληροί και τις Euro4 προδιαγραφές. Το scooter επιταχύνει γρήγορα μέχρι τα 110 χιλιόμετρα, πράγμα που κάνει άνετη την κίνηση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, ενώ έχει μια μέση κατανάλωση της τάξης των 3,2 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα, με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 200 χιλιόμετρα χάρη στο ρεζερβουάρ των 7,5 λίτρων.

Η τιμή του έχει καθοριστεί στα 2.345 ευρώ και μπορείτε εδώ να διαβάσετε την πλήρη δοκιμή του μοντέλου.