• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ηλεκτρικός και συμβατικός κινητήρας σε μοτοσυκλέτα από τη Υamaha

Πρωτοποριακό σχέδιο από Yamaha

H Yamaha - για ακόμη μια φορά- εντυπωσιάζει το κοινό με τη νέα της ευρεσιτεχνία. Τα σχέδια αφορούν ένα μελλοντικό μοντέλο μοτοσυκλέτας με ηλεκτρικό κινητήρα στο μπροστινό μέρος και συμβατικό στο πίσω.

 
Τα σχέδια της εταιρείας έχουν κατοχυρωθεί κι η αγορά συζητά για μια νέα εξέλιξη στο μέλλον των μοτοσυκλετών. Η κατασκευή τους, όμως, θα αποτελέσει όνειρο ή πραγματικότητα για τους αναβάτες; Και στο παρελθόν πολλές εταιρείες αποπειράθηκαν να κατασκευάσουν τέτοιου είδους μοντέλα, αλλά ποτέ δεν είδαν το φως της επιτυχίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία  για την υλοποίηση του σχεδίου. Αυτό που είναι ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη αισιοδοξίας  από την πλευρά των ειδικών ότι η μοτοσυκλέτα αυτή μπορεί να λειτουργήσει με συμβατικό κινητήρα στο πίσω μέρος. Το σχέδιο απλά δείχνει τη δρομολόγηση του καλωδίου τροφοδοσίας που θα προμηθεύσει τον μπροστινό τροχό. Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τον συμβατικό κινητήρα.

Από τη φωτογραφία/σχέδιο προκύπτει η εντύπωση ότι  η μοτοσυκλέτα λειτουργεί κυρίως με τη μπαταρία, όπερ δε συμβαδίζει με την αναπαράσταση λειτουργίας του μπροστινού τροχού. Οι ειδικοί  αδυνατούν να καταλάβουν γιατί οι δυο τροχοί δε συμβαδίζουν μηχανολογικά. Ίσως η Yamaha δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το σχεδιασμό του μοντέλου και μας δίνει απλά μια πρώτη γεύση οράματος.
 

 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ