Ο Alberto Puig

Puig: Ο Lorenzo δεν είναι αυτό που ελπίζαμε

Τι σχολιάζει το «αφεντικό» του HRC για τον Jorge Lorenzo; Διαβάστε περισσότερα…

Ο Jorge Lorenzo είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους αναβάτες των MotoGP τα τελευταία χρόνια, όμως οι δύο διαδοχικές αλλαγές ομάδων και μοτοσυκλέτας τον έχουν οδηγήσει σε ασταθή αποτελέσματα. Η απόδοση του Lorenzo ήταν κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο, από τον Alberto Puig, επικεφαλή του HRC.

Ο Puig μίλησε για την κατάσταση με τον οδηγό του, λέγοντας:  «Από άποψης αποτελεσμάτων, ο Jorge δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Το ξέρουμε και το ξέρει και ο ίδιος. Πρέπει όμως να πούμε ότι ήταν άτυχος στο πρώτο μέρος της σεζόν λόγω των τραυματισμών του, που σίγουρα επηρέασαν την δουλειά του»

«Ο Lorenzo είχε συνηθίσει να οδηγεί μια τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα από αυτές που οδηγούσε μέχρι τώρα. Η Honda πιστεύει στις δυνατότητες του Lorenzo και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου και υπομονής μέχρι να έρθουν οι επιτυχίες. Ο Lorenzo έχει 5 τίτλους και πολλές νίκες πίσω του και τα τον βοηθήσουμε να φτάσει το κορυφαίο επίπεδο όσο πιο σύντομα γίνεται. Το μόνο που του ζητάμε είναι να συνεχίσει να έχει το θάρρος και την επιθυμία να πολεμά για την κορυφή» είπε ο Ισπανός επικεφαλής του HRC.
 

  • Minas

    "Ο Lorenzo είχε συνηθίσει να οδηγεί μια τελείως διαφορετική μοτοσυκλέτα από αυτές που οδηγούσε μέχρι τώρα." Τι είπε τώρα?