O Fabio Quartararo εν δράσει.

Quartararo: Θέλω ένα καθαρό Σαββατοκύριακο

Την ελπίδα για καλύτερα αποτελέσματα εξέφρασε ο Fabio Quartararo, εν όψει του επόμενου αγώνα MotoGP στο Mugello. Δείτε τι είπε.

Ο Fabio Quartararo εντυπωσιάζει σταθερά από τον πρώτο αγώνα MotoGP της χρονιάς: Ταχύτατος και προς το παρόν ο κορυφαίος Rookie στην βαθμολογία, ο Quartararo έχει κερδίσει μια pole position και μια 7η θέση στο Texas, έχει όμως χτυπηθεί και από ατυχίες όπως η εγκατάλειψή του από μηχανικό πρόβλημα στον αγώνα της Jerez, ενώ πάλευε για την 2η θέση.

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP θα γίνει στην πίστα του Mugello, στην Ιταλία και ο Quartararo δηλώνει τα εξής για αυτόν: «Η πίστα του Mugello είναι μια από τις πιο δύσκολες του ημερολογίου αλλά ακόμα πιέζω για μια καλή απόδοση. Στην Γαλλία είχα μια ωραία μάχη ανάκαμψης από το πίσω μέρος του grid και ο ταχύτερος γύρος του αγώνα δείχνει τον ρυθμό που είχαμε»

Ο μόλις 20 ετών Γάλλος δηλώνει για τον επόμενο αγώνα: «Για το Mugello θέλω να είναι πιο ψηλά στο grid και να κάνω και καλύτερη εκκίνηση. Αν μπορέσω να το κάνω αυτό και δείξω τον ίδιο ρυθμό με αυτόν που είχαμε στο Le Mans, θα είναι ένας χαρούμενος αγώνας! Αν έχουμε ένα καθαρό Σαββατοκύριακο, μπορούμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα όπως οι δυνατότητές μας έδειξαν στους τελευταίους αγώνες»