• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Χάρτης της 2ης ειδικής διαδρομής!

Rally Dakar: Ημέρα 2

Σήμερα ξεκινά η δεύτερη ειδική του Rally Dakar, στο έδαφος της Αργεντινής με τους αναβάτες να έχουν να αντιμετωπίσουν αντίξοες συνθήκες.

 
Η δεύτερη ειδική διαδρομή ξεκινά από την πόλη Resistencia και καταλήγει στο San Miguel de Tucuman, με την διαδρομή να αγγίζει τα 803 χλμ. ενώ μέσα σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η χρονομετρημένη διαδρομή που θα είναι 273 χλμ. Οι 142 αναβάτες που θα ξεκινήσουν σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στην δεύτερη ειδική διαδρομή την περιοχή Chaco. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή σε αυτούς που παίρνουν συχνά μέρος στο rally, για τους δυνατούς και ξαφνικούς ανέμους που κουβαλάνε τόνους σκόνης. Βέβαια τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν βρέχει και η σκόνη μετατρέπεται σε λάσπη με τους αναβάτες να πρέπει να κρατήσουν το μυαλό τους καθαρό και να δείξουν τεράστια υπομονή!

Ο νικητής της πρώτης ειδικής διαδρομής  Juan Pedrero Gracia, θα είναι ο πρώτος που θα ξεκινήσει ενώ οι  Ricky Brabec και Paulo Gonzales, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση να επιτεθούν στον χρόνο του Garcia. 
 

 

DAKAR - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Honda CBX1000 RNO
Honda CBX1000 RNO
Μια μοτοσυκλέτα-έκφραση του πληθωρικού στυλ, τόσο σε εμφάνισ...
Suzuki GSX-R 125
Suzuki GSX-R 125
Με εμφάνιση που παραπέμπει στο GSX-R1000 και μια οδηγική συμ...

περισσότερα »