• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Χάρτης της 2ης ειδικής διαδρομής!

Rally Dakar: Ημέρα 2

Σήμερα ξεκινά η δεύτερη ειδική του Rally Dakar, στο έδαφος της Αργεντινής με τους αναβάτες να έχουν να αντιμετωπίσουν αντίξοες συνθήκες.

 
Η δεύτερη ειδική διαδρομή ξεκινά από την πόλη Resistencia και καταλήγει στο San Miguel de Tucuman, με την διαδρομή να αγγίζει τα 803 χλμ. ενώ μέσα σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και η χρονομετρημένη διαδρομή που θα είναι 273 χλμ. Οι 142 αναβάτες που θα ξεκινήσουν σήμερα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στην δεύτερη ειδική διαδρομή την περιοχή Chaco. Αυτή η περιοχή είναι γνωστή σε αυτούς που παίρνουν συχνά μέρος στο rally, για τους δυνατούς και ξαφνικούς ανέμους που κουβαλάνε τόνους σκόνης. Βέβαια τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν βρέχει και η σκόνη μετατρέπεται σε λάσπη με τους αναβάτες να πρέπει να κρατήσουν το μυαλό τους καθαρό και να δείξουν τεράστια υπομονή!

Ο νικητής της πρώτης ειδικής διαδρομής  Juan Pedrero Gracia, θα είναι ο πρώτος που θα ξεκινήσει ενώ οι  Ricky Brabec και Paulo Gonzales, που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση να επιτεθούν στον χρόνο του Garcia. 
 

 

DAKAR - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός
BMW R1200 VTR Customs
BMW R1200 VTR Customs
Μια custom BMW μέχρι το μεδούλι, δουλεμένη με την γνωστή τελ...
Mugen MRV1400
Mugen MRV1400
Θα μπορούσε αυτή η μοτοσυκλέτα να είναι μια νέα retro από τη...

περισσότερα »