Rea: Χρειαζόμαστε έναν αστέρα του Moto GP…

Τι θέλει να πει ο Rea με αυτή του την δήλωση; Διαβάστε γιατί το είπε και τι εννοεί…

Όλοι γνωρίζουν ότι τα World Superbikes δεν διανύουν και την καλύτερη εποχή τους όσον αφορά την δημοτικότητά τους. Παρά τις πολλές προσπάθειες της διοργάνωσης να δημιουργήσει συνθήκες ανταγωνιστικότητας, το κοινό παραμένει λίγο και ειδικά σε σύγκριση με τα τελευταία έτη του MotoGP, η διαφορά είναι χαοτική. Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Jonathan Rea, ο οποίος ανέφερε ποια πιστεύει ότι είναι η λύση.

«Είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα. Κάποιες φορές οι καλύτεροι αναβάτες δεν είναι πάντα στις καλύτερες μοτοσυκλέτες και νιώθω ότι τα Superbikes είναι ένα συναρπαστικό μέρος. Θα ήταν όμως ωραίο να πάρουμε κάποιους πραγματικούς αστέρες από τα Moto GP να έρθουν εδώ. Όχι κάποιους προς το τέλος της καριέρας τους ή κάποιους που δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν», είπε ο Βρετανός superstar, εκφράζοντας την λύση του προβλήματος κατά την γνώμη του. «Χρειαζόμαστε έναν αστέρα των Moto GP και νομίζω ότι αυτό θα ανυψώσει την δημόσια αποδοχή. Θα φαινόμαστε όλοι γρηγορότεροι».

Ο Rea, ο οποίος ήταν στο επίκεντρο φημών ότι θα έκανε… ακριβώς το αντίστροφο από ότι περιγράφει, δηλαδή να μεταβεί στα Moto GP, σχολιάζει επίσης το ενδεχόμενο να περάσουν στα Superbikes, αναβάτες όπως ο Pedrosa και ο Iannone: «Μιλούσαμε με τον αρχηγό της ομάδας για αυτό, θα ήταν πολύ ωραίο αν ερχόταν κάποιος όπως ο Pedrosa ή ο Iannone. Ή να έφερνε η Honda τον Crutchlow εδώ. Θα ήταν απίστευτο και θα έδινε περισσότερο πρεστίζ στα Superbikes»

Συμφωνείτε εσείς, με τα λεγόμενά του; Τι μπορεί να γίνει αλήθεια, για να βελτιωθεί η κατάσταση στο άθλημα;