Redding: Δεν στήνω μοτοσυκλέτα στον Iannone!

Για άλλη μια φορά… κόλαφος ο αναβάτης της Aprilia, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις σκέψεις του σχετικά με την αντικατάστασή του! Δείτε τι είπε…

Είναι γνωστό πως ο Redding, μην έχοντας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην Aprilia, αποχωρεί με το τέλος της σεζόν από τα Moto GP, πηγαίνοντας στα BSB. Μιλώντας ωστόσο στα ξένα μέσα, ο 25χρονος Αγγλος δεν έκρυψε για άλλη μια φορά, την πικρία του για την σεζόν αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Redding δήλωσε πως δεν θέλει να παραδώσει την μοτοσυκλέτα «έτοιμη-στημένη» στον αντικαταστάτη του, Andrea Iannone! Δείτε τι είπε: «Τώρα προσπαθώ να περάσω καλά, θέλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να μάθω πράγματα για την επόμενη σεζόν. Από την μία θα ήθελα να βελτιώσω την μοτοσυκλέτα, αλλά μετά ο Iannone θα βρεθεί σε ένα έτοιμο και φανταστικό πακέτο.»

«Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να αισθανθώ καλύτερα με την μοτοσυκλέτα νωρίτερα, ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση και όταν υπάρχει τόση πίεση, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι δύσκολο. Είχα προβλέψει ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, θα είχα καλύτερη μοτοσυκλέτα και αυτό συμβαίνει τώρα» δήλωσε επίσης ο Redding.