net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού το μεγαλοπρεπές AK550

Ιδού το μεγαλοπρεπές AK550

Ιδού το μεγαλοπρεπές AK550

Το AK550

Το μεγάλο αστέρι της εταιρείας δεν είναι άλλο από το AK550, το οποίο παρουσιάστηκε και στο σαλόνι του Μιλάνου. Το είδαμε από κοντά, το φωτογραφίσαμε, και σας του παρουσιάζουμε σε όλο του το μεγαλείο!

Το μοντέλο, το οποίο είχε ήδη παρουσιαστεί στο Τόκιο το Μάρτιο, είναι ένα Super Touring scooter, σύμφωνα με την εταιρεία. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με σκοπό το ελάχιστο βάρος και την μέγιστη δυνατή ακαμψία. Το ΑΚ550 θα έχει το χαμηλότερο κέντρο βάρους στην κατηγορία, ενώ η κατανομή του μεταξύ των δύο τροχών λέγεται ότι θα είναι πολύ κοντά στο 50-50.

Το μοντέλο θα φέρει ανεστραμμένο εμπρός πηρούνι και διπλά εμπρός δισκόφρενα με δαγκάνες Brembo. Όσον αφορά την πίσω ανάρτηση, μιλάμε για την χρήση ψαλιδιού, γεγονός που μειώνει το μη αναρτώμενο βάρος. Το scooter θα είναι επίσης εξοπλισμένο με το τελευταίας τεχνολογίας ABS 9.1 της Bosch.

Ο κινητήρας θα είναι δικύλινδρος οκταβάλβιδος, στα 550 κ.εκ., με ισχύ 53,44 ίππων, ενώ τα δύο του πιστόνια θα είναι σε διάταξη crossplane, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι το μοτέρ θα λειτουργεί σαν V2 90 μοιρών. Το μοτέρ θα είναι εξοπλισμένο με δύο προγράμματα απόδοσης, τα «Full Power» και «Rain Mode». Το βάρος του μοντέλου θα ανέρχεται στα 226 κιλά, δίνοντας του έτσι μια σχέση κιλών ανά ίππο στα 4,22.

Όσον αφορά την άνεση του αναβάτη, το μοντέλο θα φέρει χώρο κάτω από την σέλα, ικανό να χωρέσει ένα full face κράνος μαζί με ένα ανοιχτού τύπου, ενώ δύο ακόμα ντουλαπάκια στην ποδιά θα προσφέρουν περισσότερες αποθηκευτικές ικανότητες.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ