Repsol: Συνώνυμο της ποιότητας

Το όνομα της Repsol είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα και τις επιδόσεις. Τι κάνει μια εταιρεία λιπαντικών να ξεχωρίζει τελικά;

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Respol δραστηριοποιείται στην εξερεύνηση, παραγωγή, διύλιση, διανομή και εμπορία πετρελαίου και προϊόντων, αλλά και στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο των καταναλωτών, αλλά και κορυφαίων αγωνιστικών ομάδων όπως της Repsol Honda με την οποία μάλιστα έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήμτα στα MotoGP. Λιπαντικά που δοκιμάζονται και εξελίσσονται μέσα στο πλέον απαιτητικό περιβάλλον ενός αγωνιστικού κινητήρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι αποτελεσματικά και στη δική σας μοτοσυκλέτα.



Η σύνθεσή τους εγγυάται μέγιστη προστασία και καθαρισμό του κινητήρα αυξάνοντας την αξιοπιστία και τη διάρκεια ζωής του. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή στη οξείδωση και αυτό σημαίνει ότι η απόδοσή τους δεν μεταβάλλεται σημαντικά με το πέρασμα του χρόνου. Ταυτόχρονα, βελτιώνουν την απόκριση του συμπλέκτη και κάνουν πιο ομαλή τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων, ενώ παρέχουν προστασία ενάντια στη δημιουργία επικαθίσεων. Έτσι, ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας σας θα είναι πάντα έτοιμος να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, χωρίς να θυσιάζεται η αξιοπιστία και η μακροζωία του.



Οι άνθρωποι της Repsol πιστεύουν ότι η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την καινοτομία και για να το πετύχουν αυτό έχουν συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες στο είδος τους εταιρείες, ενώ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη μείωση των εκπομπών ρύπων. Όλα ξεκινούν από το κέντρο έρευνας των 56.000 τετραγωνικών μέτρων το οποίο απασχολεί περισσότερους από 200 επιστήμονες και ερευνητές. Ο στόχους τους είναι να βελτιώνουν συνεχώς τα προϊόντα της Repsol, να δημιουργούν νέα, αλλά και να αναγνωρίζουν ευκαιρίες και κινδύνους.



Σήμερα, δραστηριοποιείται σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο και απασχολεί περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους, ενώ ο μακροσκελής κατάλογος των προϊόντων της περιλαμβάνει λιπαντικά για τετράχρονους και δίχρονους κινητήρες κάθε χρήσης, αντιψυκτικά υγρά, καθαριστικά, υγρά φρένων, αλλά και λάδια για αλυσίδες και πιρούνια.  



Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των προϊόντων της Repsol στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Petrolmak με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν υπερσύγχρονο χώρο αποθήκευσης 2000 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας. Στόχος της Petrolmak είναι η διάθεση λιπαντικών υψηλής ποιότητας για διαφορές εφαρμογές, ενώ η διακίνησή τους είναι άμεση και αποτελεσματική χάρη στον ιδιωτικό στόλο οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες:
 
Petrolmak
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Εχεδώρου, Θεσσαλονίκη, 57022     
Τηλ.: 2310795478 / 2310797180
www.repsol.com.gr