O Alex Rins μπροστά στην αγωνιστική του Suzuki GSX-RR

Rins: 100 φορές καλύτερη η νέα Suzuki!

Ο αναβάτης της Ecstar Suzuki αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στην μοτοσυκλέτα του, μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά.

Είναι γνωστό ότι η Suzuki, ενώ ετοιμάστηκε για μια δυνατή χρονιά και πιθανόν δυνατά αποτελέσματα για το 2017, η συνέχεια ήταν κακή με την ομάδα να μην καταφέρνει να ανέβει ούτε μια φορά στο βάθρο. Ωστόσο, με την λήξη των δοκιμών της Ταϋλάνδης, ο Alex Rins, ο περσινός rookie της ομάδας, εμφανίζεται αισιόδοξος.

Συγκεκριμένα, ο Rins πέτυχε τον 6ο χρόνο στις δοκιμές, ενώ κατόπιν προέβη σε δηλώσεις που εμφανίζουν ξεκάθαρα τις σκέψεις του: «Φεύγουμε με μια καλή βάση για την μοτοσυκλέτα. Στις δεύτερες δοκιμές, τεστάραμε πολλά πράγματα και απορρίψαμε πολλά που είναι σίγουρο ότι δεν θα δουλέψουν»

«Και στις δύο δοκιμές κάναμε μια πολύ καλή δουλειά. Βλέπουμε πολλά θετικά και αυτό γίνεται προφανές, με τον ρυθμό και τους χρόνους που πετύχαμε. Ποτέ δεν είμαστε ικανοποιημένοι, οπότε θα ζητούσα λίγο παραπάνω ισχύ, επιτάχυνση. Αλλά νομίζω ότι έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα, 100 φορές καλύτερη από την περσινή!»

Αναφερόμενος στην περσινή χρονιά, που εκτός των άλλων ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς, ο Rins είπε: «Στην προ-σεζόν ήταν που δούλεψα σκληρότερα. Πέρσι ήμουν ανενεργός τον Δεκέμβριο και τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Το χειμώνα, γυμνάστηκα εντατικά και νιώθω προετοιμασμένος. Πέρσι ήταν κακή χρονιά, με τους τραυματισμούς και με όλα. Τώρα όμως, είμαι σε καλή απόδοση.»