• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Yamaha δεν είχε τόσο επιθετική προσέγγιση με τις ρυθμίσεις της ενιαίας ECU.

Rossi: «Φταίνε τα ηλεκτρονικά»

 

Σύμφωνα με τον Ιταλό αναβάτη τα ηλεκτρονικά της M1 είναι η αιτία για τα μέτρια αποτελέσματα και η Yamaha πρέπει να γίνει πιο επιθετική με τις ρυθμίσεις τους.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής θεωρεί ότι τα ηλεκτρονικά της Yamaha είναι υπεύθυνα για τα προβλήματα πρόσφυσης που αντιμετωπίζει η Μ1 φέτος. Αυτά φαίνεται να επηρέασαν και το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα στο Brno, όπου ο Rossi τερμάτισε τέταρτος χωρίς να μπορεί να κινηθεί με τον ρυθμό των πρωτοπόρων. Ο Valentino θεωρεί οτι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν προσαρμοστεί καλύτερα στις ενιαίες ηλεκτρονικές μονάδες, που αντικατέστησαν τις εργοστασιακές το 2016, σε σχέση με τη Yamaha.

Σύμφωνα με δηλώσεις του: «Η Yamaha έκανε λάθος προσέγγιση με την ενιαία μονάδα ηλεκτρονικών. Σχεδιάστηκε με στόχο να μειώσει τη διαφορά των δορυφορικών από τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες, ώστε να έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό στους αγώνες. Όμως, οι άλλες εταιρείες κατάφεραν να κάνουν ηλεκτρονικές τους μονάδες να λειτουργούν σαν τις εργοστασιακές. Η Honda και η Ducati είχαν μια πιο επιθετική προσέγγιση, ενώ η Yamaha όχι τόσο και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουμε.»

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

08
Δοκιμή: KTM Duke 790
Δοκιμή: KTM Duke 790
Μετά την πρώτη επαφή με τον νέο δικύλινδρο Δούκα στην πίστα...
Βering Skyler
Βering Skyler
Jacket κατασκευασµένο από Soft Shell υλικό που χαρίζει...

περισσότερα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ