Προειδοποιεί για ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Βαρκελώνη ο Valentino Rossi.

Rossi: Θα είναι δύσκολα στην Βαρκελώνη

Δεν είναι πολύ αισιόδοξος για το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο που έρχεται, ο Valentino Rossi. Δείτε τι δήλωσε.

Μετά από ένα πολύ κακό Σαββατοκύριακο στο Mugello, ο Valentino Rossi δεν είναι και πολύ αισιόδοξος για αυτό που έρχεται στην Βαρκελώνη. Ο «Γιατρός» μίλησε για την προσπάθεια που πρέπει να κάνει στην Ισπανία, μετά από την μεγάλη απογοήτευση του Mugello.

Ο Rossi πιστεύει ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι δύσκολος: «Μετά από το πολύπλοκο Σαββατοκύριακο στο Mugello πάμε στην Βαρκελώνη η οποία είναι μια πίστα που μου αρέσει πολύ. Σίγουρα θα είναι ένα ακόμα δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Ισπανία, γιατί ούτε πέρσι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

Ο Rossi συμπληρώνει τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματά μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Την Δευτέρα θα έχουμε επίσης και τεστ και πρέπει να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται για να πάρουμε τα μέγιστα από την περίσταση.»

Ο Rossi είναι προς το παρόν ο πιο επιτυχημένος αναβάτης στην πίστα της Βαρκελώνης, όπου έχει 10 νίκες και 4 βάθρα τα τελευταία 5 χρόνια. Για να δούμε όμως τι θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο…