Rossi: Το πιο «σφιχτό» πρωτάθλημα ever!

Πρόβλεψη για την δυσκολότερη αγωνιστική σεζόν όλων των εποχών για τα Moto GP, κάνει ο ζωντανός θρύλος του αθλήματος, Rossi. Δείτε τι λέει…

Η 18η σεζόν MotoGP πιθανότατα να είναι και η πιο δύσκολη για όλους, στην ιστορία του αθλήματος. Τάδε έφη Valentino Rossi, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις ενόψει της έναρξης των αγώνων, στο Κατάρ.  Ο Ιταλός θρύλος αναφέρει ότι «πάνω από 7 αναβάτες, 4 διαφορετικές μοτοσυκλέτες» είναι σε θέση να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Ο «Γιατρός» δηλώνει συγκεκριμένα: «Στα χαρτά, δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ξανά τόσο ισορροπημένο πρωτάθλημα. 7 ή 8 αναβάτες και πιθανόν 3 ή 4 διαφορετικές μοτοσυκλέτες μπορούν να παλέψουν για τον τίτλο»

«Όλοι οι εργοστασιακοί αναβάτες είμαστε πραγματικά δυνατοί. Οι δύο Ducati πάνε πολύ καλά, στην Honda είναι λίγο πίσω, αλλά σίγουρα θα φτάσουν εκεί που πρέπει. Εμείς στην Yamaha είμαστε αρκετά καλά, και επίσης στην Suzuki, ειδικά ο Rins. Μετά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Quartararo, τον Bagnaia, τον Crutchlow, τον Morbidelli, που ήταν πολύ δυνατοί στις δοκιμές. Ήδη ειμαστε 10!»

Με την άποψη του Rossi συμφωνεί και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος δήλωσε αντίστοιχα: «Έχω δει πολλούς ανταγωνιστικούς αναβάτες. Όλες οι 4 κορυφαίες μοτοσυκλέτες είναι δυνατές και πολύ κοντά μεταξύ τους, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να δούμε πολλούς διαφορετικούς αναβάτες να μάχονται για την νίκη, μια πολύ πιο ανταγωνιστική σεζόν σε σχέση με τις πρόσφατες.»