SH58X Expandable, η επανάσταση από τη SHAD!

Η νέα πρωτοποριακή επεκτάσιµη βαλίτσα Shad SH58X Expandable, υπόσχεται µια πραγµατική επανάσταση στο χώρο της µοτοσικλέτας!

Η Shad µε γνώµονα την υψηλή εργονοµία και άνεση δηµιούργησε τη νέα SH58X η οποία διαθέτει: Πρωτοποριακό σύστηµα ρύθµισης χωρητικότητας σε 3 διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα µε τις ανάγκες: L (46 λίτρα) για την καθηµερινή χρήση (χωράει ένα ανοιχτό κράνος), XL (52 λίτρα) για τις κοντινές εξορµήσεις (χωράει δύο full face κράνη), XXL (58 λίτρα) για το ταξίδι (χωράει δύο κράνη enduro). Έχει άψογη αεροδυναµική σχεδίαση που δεν επηρεάζει την συµπεριφορά της µοτοσικλέτας ακόµα και στις ακραίες ταχύτητες.

Είναι κατασκευασµένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά υλικά κατασκευής, 100% αδιάβροχα. Είναι διαθέσιµη σε µαύρο χρώµα µε δώρο το εντυπωσιακό καπάκι carbon. Παράλληλα παρέχει την απόλυτη προστασία στα είδη που αποθηκεύει ο αναβάτης, καθώς διαθέτει: το έξυπνο σύστηµα κλειδώµατος Smart Lock και ελαστικούς ιµάντες στο εσωτερικό για την συγκράτηση των αντικειµένων. Η νέα Shad SH58X Expandable είναι τώρα διαθέσιµη σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καµπράνης, www.motoway.gr, τηλ.: 2310-515557.