Η νέα SUZUKI SV650X

SUZUKI SV650X

Η SUZUKI μόλις αποκάλυψε μια έκδοση café racer του SV650 και το βάφτισε SV650X. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου στο «Tokyo Show».

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Πρόκειται για μια εξέλιξη του concept της SV650 Rally, που είχε παρουσιαστεί την περασμένη χρονιά στο «Tokyo Show». Tο νέο μοντέλο είναι μια ακόμη ιδέα της Suzuki, που ελπίζουμε ότι θα βγει στην παραγωγή. Σύμφωνα με τη Suzuki, θέλει πρώτα να δει την αντίδραση της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψη της τα σχόλια των αγοραστών και μετά να επιβεβαιώσει τα σχέδια παραγωγής.

Η Suzuki GB σε δελτίο τύπου δήλωσε ότι η αρχική concept μοτοσυκλέτα σχεδιάστηκε για να αποδώσει φόρο τιμής στα αυτοκίνητα ράλι και τις μοτοσυκλέτες της δεκαετίας του 1970. Ο σχεδιασμός «Neo-retro» δίνει στο SV650X ένα νέο φέρινγκ, έγχρωμη οθόνη οργάνων, φώτα ομίχλης και κλιπ ον.

Ο γενικός διευθυντής της Suzuki GB, Paul de Lusignan, ανέφερε ότι το μοντέλο concept Rally SV650 μαγνήτισε το ενδιαφέρον των μοτοσυκλετιστών την περσινή χρονιά. Τα νέα ρετρό δίτροχα αποδεικνύονται πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Το SV650X είναι μια εξέλιξη αυτής της έννοιας και δείχνει πώς αυτό θα μεταφραζόταν σε μια μοτοσυκλέτα παραγωγής. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάποιο σχέδιο παραγωγής από την ιαπωνική εταιρεία.