Αυτή είναι η τιμή του νέου SYM MAXSYM TL

SYM MASXYM TL: Να η τιμή του!

H πιο καυτή πληροφορία για ένα από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα στην ελληνική αγορά μόλις δημοσιεύθηκε! Δείτε την εδώ.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η SYM προχώρησε σε ανακοίνωση, μέσω της ιστοσελίδας της, για το νέο MAXSYM TL και την τιμή του. Όπως όλοι ξέρουμε, το TL είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, μιας και είναι το πρώτο δικύλινδρο scooter επιδόσεων της εταιρείας, που μπαίνει σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες της αγοράς.

Τώρα, η SYM ανακοίνωσε την τιμή του: Όπως ανακοινώνεται, αυτή εκτιμάται στα 6.995 ευρώ.
Το μοντέλο αναμένεται για άφιξη στην αγορά μας τον Νοέμβριο του 2019. 

Το MAXSYM TL έρχεται ως το πρώτο δικύλινδρο sport scooter της SYM με πολύ υψηλό επίπεδο τεχνολογίας. Φέρει τον κινητήρα στο κέντρο του πλαισίου, με την μετάδοση της κίνησης να γίνεται με αλυσίδα στον πίσω τροχό. Ο εν λόγω κινητήρας, είναι κυβισμού 465 κ.εκ. και αποδίδει 40,8 ίππους και 4,3 kgm ροπής, στις 6.750 και 6.250 αντίστοιχα. Οι επιδόσεις αυτές κάνουν το TL κατάλληλο και για οδήγηση με δίπλωμα A2.

To πλαίσιο του TL υπόσχεται κατανομή βάρους 50-50 μεταξύ των αξόνων, για βέλτιστη οδηγική συμπεριφορά. Στις αναρτήσεις, το TL φέρει ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση με μονό αμορτισέρ και μοχλικό πίσω.

Το σύστημα πέδησης αποτελείται από 3 δίσκους των 275 χιλιοστών, με δύο εμπρός και έναν πίσω, ενώ περιλαμβάνει και ABS. Οι εμπρός δαγκάνες είναι ακτινικές, 4 εμβόλων, ενώ οι τροχοί είναι 15 ιντσών.

Το μοντέλο θα εξοπλίζεται με διπλή ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων, ενώ κάτω από την σέλα του διαθέτει χώρο για τοποθέτηση κράνους και αντικειμένων.
Περισσότερα αναμένονται.