Μεγάλες προσφορές στα HD300 και Cruisym 250 από την SYM.

Μεγάλες προσφορές στα HD300 και Cruisym 250 από την SYM.

SYM: Μεγάλες προσφορές στα HD300 – Cruisym 250

Απόκτησε το νέο Cruisym 250 η HD300 σου και επωφελήσου τώρα από τις νέες μεγάλες προσφορές της SYM – Δες περισσότερα.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ανακοίνωσε δύο νέες προσφορές για τα πασίγνωστα μοντέλα της SYM, Cruisym 250 και HD300. Είτε σκοπεύεις να αποκτήσεις ένα νέο GT Scooter μεσαίου κυβισμού, είτε ένα νέο μοντέλο μεγάλων τροχών με premium χαρακτηριστικά, η SYM σε έχει… καλυμμένο, με τις δύο νέες προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα, σε νέα τιμή διατίθεται το Cruisym 250, το GT μοντέλο της εταιρείας με τον κινητήρα των 21,5 ίππων και τις τουριστικές ανέσεις. Το μοντέλο μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 3.845 ευρώ, μειωμένη κατά 150 ευρώ από την αρχική τιμή.

Το Cruisym 250 έχει όλες τις ανέσεις των μεγάλων GT Scooters. Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα χωρά μέχρι και δύο κράνη full face, ενώ χάρη στην ρυθμιζόμενη ζελατίνα, ο αναβάτης απολαμβάνει άνεση μετακινήσεων ακόμη και σε ταξίδια. Το ρεζερβουάρ των 12 λίτρων χαρίζει αυξημένη αυτονομία, είτε κινείστε εντός, είτε εκτός πόλης.

Παράλληλα, το ολοκαίνουργιο premium μοντέλο της SYM, HD300, έχει γίνει ήδη ανάρπαστο και έχει μια νέα, δελεαστική προσφορά. Αν αποκτήσετε το HD300 σας τις επόμενες ημέρες, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δωρεάν service για τα επόμενα 2 χρόνια ή χρηματοδότηση με 24 άτοκες δόσεις!

Το νέο HD300 φέρει τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω, που προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης και κορυφαία οδηγική συμπεριφορά. Ο κινητήρας F4 του μοντέλου αποδίδει 27,5 ίππους, μία από τις υψηλότερες τιμές της κατηγορίας εξασφαλίζοντας άριστες επιδόσεις. Παράλληλα, το HD φέρει στον βασικό εξοπλισμό του, βαλίτσα χωρητικότητας 40 λίτρων, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα πρακτικότητας που προσφέρει.

Επωφεληθείτε άμεσα από τις προσφορές και κάντε δικό σας το νέο SYM Scooter σας με όρους προνομιακούς! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το δίκτυο καταστημάτων SYM.

(HD 300: Η προσφορά service αφορά τo κόστος εργασίας. Η προσφορά χρηματοδότησης ισχύει με 50% προκαταβολή)
 

  • Δημήτρης

    Σήμερα όποιος πάρει δίκυκλο πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχει οτι καλύτερο σχετικά με την ασφάλειά του.ABS και Traction Control γιατί η ζωή και η υγεία είναι ανεκτίμητη!

      14