Τα δύο νέα μοντέλα της SYM, NH X και NH T

Τα δύο νέα μοντέλα της SYM, NH X και NH T

Τα δύο νέα μοντέλα της SYM, NH X και NH T

Τα δύο νέα μοντέλα της SYM, NH X και NH T

SYM: Νέα street και adventure μοντέλα

Για τα καλά στην μοτοσυκλέτα δείχνει ότι θέλει να μπει η SYM, παρουσιάζοντας δύο νέα μοντέλα στα πλαίσια της Intermot… Πως σας φαίνονται;

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η SYM, που παίζει πολύ δυνατά στην δική μας αγορά και όχι μόνο, δείχνει τις προθέσεις της να επεκτείνει την γκάμα των μοτοσυκλετών που προσφέρει, παρουσιάζοντας 2 νέα μοντέλα 125 κυβικών, στην Intermot. Ιδού λοιπόν, οι SYM NH X και ΝΗ Τ, μοτοσυκλέτες street και Adventure αντίστοιχα και υποψήφιες ιδανικές επιλογές, για κάποιον που ξεκινά στον χώρο του δικύκλου.

Τα δύο μοντέλα μοιράζονται την ίδια «πλατφόρμα», καθώς φέρουν κοινό πλαίσιο, ανάρτηση, κινητήρα και εξοπλισμό. Το εν λόγω μοτέρ, είναι ένας μονοκύλινδρος και αερόψυκτος των 125 κ.εκ., που θα αποδίδει κάτι παραπάνω από 10 ίππους και 0,95 kgm ροπής.

Οι μοτοσυκλέτες θα φέρουν επίσης ρεζερβουάρ καυσίμου των 10,3 λίτρων, πράγμα που αναμένεται να τα προικίσει με σημαντική αυτονομία. Από εκεί και πέρα, το naked NH X φέρει τροχούς 17 ιντσών εμπρός και πίσω, ενώ το πιο περιπετειώδες NH T θα εξοπλίζεται με ακτινωτές ζάντες, 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω, που αν μη τι άλλο καταδεικνύουν τις προθέσεις του.

Τα δύο μοντέλα αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στις αρχές του επόμενου έτους, με περισσότερα τεχνικά στοιχεία και τιμή να αναμένονται.