net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Chaz Davies με την Ducati στο WSBK!

Σε δίλημμα η Ducati

Φαίνεται πως η Ducati εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση… μεταγραφής του αναβάτη των WSBK, Chaz Davies στην ομάδα των ΜotoGP.

 
Η ομάδα της Ducati ανακοίνωσε πως ο αναβάτης της κατηγορίας World Superbike,ο Chaz Davies, θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει δοκιμαστικά με τη μοτοσυκλέτα της Ducati των MotoGP, μέσα στο 2017. Ο Davies επρόκειτο να αντικαταστήσει τον Andrea Iannone στο δεύτερο μισό του 2016 λόγω τραυματισμού. Θα γινόταν όμως ανάμεσα σε δύο γύρους του World Superbikes και αυτό οι άνθρωποι της Ducati  δεν το ήθελαν γιατί είχε μία εκπληκτική πορεία εκείνο το διάστημα. Για την ακρίβεια βρέθηκε στην κορυφή του βάθρου στους επτά από τους οκτώ αγώνες.

Συγκεκριμένα ο αγωνιστικός διευθυντής Paolo Ciabatti δήλωσε πως «Σκεφτόμασταν να ζητήσουμε από τον Chaz να αντικαταστήσει τον  Iannone αλλά δεν το κάναμε γιατί είχε μία πολύ καλή πορεία εκείνη την περίοδο. Θέλαμε να τελειώσει τη σεζόν του όσο το δυνατό καλύτερα. Από την άλλη σκεφτήκαμε πως θα ήταν και λίγο άδικο για τον ίδιο να έρθει εκείνη την περίοδο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές».

Πάντως οι παράγοντες της Ducati θα του δώσουνχρόνο με την μοτοσυκλέτα ώστε να κάνει προπόνηση και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Είναι περίεργοι να δουν τι μπορεί να κάνει ο Davies με την μοτοσυκλέτα του MotoGP.

Το 2017 η Ducati στο πρωτάθλημα του World Superbikes είναι ξεκάθαρο πως θα κυνηγήσει τον τίτλο μετά την απόδοση που είχαν στο τέλος της περσινής σεζόν. 
 

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ