Ο Pedrosa στο μονοθέσιο

Σε μονοθέσιο F3 Marquez και Pedrosa

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, οι αναβάτες της Honda Marc Marquez και Dani Pedrosa, βρέθηκαν σε εκδήλωση της εταιρείας στο Motegi και οδήγησαν μονοθέσιο της F3.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στα πλαίσια της εκδήλωσης «Honda Thanks Day», οι Marquez και Pedrosa βρέθηκαν στο Motegi της Ιαπωνίας, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορες μοτοσυκλέτες κι αυτοκίνητα μπροστά σε 24.000 φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μαζί τους ήταν ο τοπικός ήρωας, Takuma Sato, ο Jenson Button, ο Takaaki Nakagami κ.α.

Το δίδυμο της Honda οδήγησε για πρώτη φορά μονοθέσιο F3 και ο Marquez δήλωσε σχετικά: «Κάθε χρόνο είναι πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικό για εμάς. Όλα είναι τέλεια οργανωμένα κι δοκιμάζουμε πολλές διαφορετικές μοτοσυκλέτες κι αυτοκίνητα. Φέτος, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε μονοθέσιο F3. Ήταν μια νέα εμπειρία για εμάς και μου άρεσε πολύ. Ευχαριστώ τη Honda για αυτό το ξεχωριστό «δώρο». Ήταν τιμή μας να κάνουμε σήμερα έναν γύρο μαζί με τον Takuma Sato και γνωρίσαμε πολλούς οπαδούς. Όταν ερχόμαστε εδώ για τα GP, πάντα μας υποστηρίζουν και είναι φιλόξενοι. Χαίρομαι που είμαι εδώ και γιορτάζω μαζί τους τη λήξη μιας επιτυχημένης σεζόν.»