Απόκτησε σήμερα τη δική σου Africa Twin

Σε προσφορά η Africa Twin

H Honda προσφέρει σε μειωμένες τιμές όλες τις εκδόσεις του CRF 1000 L Africa Twin του 2016. Προλάβετε γιατί η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό κομματιών και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Africa Twin είναι εμπνευσμένη από τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες που τρέχουν στο Dakar και το φωνάζει με την εμφάνισή της. Η σιλουέτα της είναι λεπτή και μυώδης ταυτόχρονα σαν μια κανονική enduro μοτοσυκλέτα που δεν βλέπει την ώρα να βουτήξει στα χώματα. Ανεβαίνοντας στη σέλα της, νιώθεις αμέσως οικεία, όπως άλλωστε και σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα της Honda. Η σέλα είναι άνετη και πάρα το σχετικά μεγάλο ύψος της μοτοσυκλέτας από το έδαφος, ακόμα και αναβάτες χαμηλού αναστήματος, δεν θα δυσκολευτούν να πατήσουν με ασφάλεια κάτω.

Ο εν σειρά δικύλινδρος κινητήρας των 998 κυβικών αποδίδει 94 ίππους με ήπιο και ελαστικό τρόπο, όπως αρμόζει σε μια μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη να κινείται στο χώμα. Η Africa Twin πρωτοπορεί στο θέμα του κιβωτίου ταχυτήτων, καθώς μπορεί να εξοπλιστεί με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, το γνωστό μας πλέον DCT. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τέσσερα διαφορετικά προγράμματα αυτόματης λειτουργίας ή να κάνει τις αλλαγές μόνος του από δύο κουμπάκια στην αριστερή πλευρά του τιμονιού. Τα ηλεκτρονικά δεν σταματούν εδώ, καθώς υπάρχει ρυθμιζόμενο traction control και φυσικά, ABS.

Το ατσάλινο πλαίσιο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει την απαραίτητη αντοχή που απαιτεί η σκληρή εκτός δρόμου χρήση, η ευελιξία και η ελαφριά αίσθηση για καθημερινή χρήση και η σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες ταξιδιού. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ένα ανεστραμμένο, πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Τα φρένα του αποτελούνται από δύο δίσκους 310 χιλιοστών εμπρός με τετραπίστονες δαγκάνες και έναν δίσκο 256 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω. Οι τροχοί του είναι με ακτίνες κι έχουν τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση σε χώμα με τον εμπρός να έχει διάμετρο 21 ίντσες και τον πίσω 18. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του μοντέλου.

Κάποιες χρωματικές επιλογές για τα μοντέλα του 2016, είναι διαφορετικές απο αυτές των μοντέλων του 2017. Για την διαθεσιμότητά τους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο Honda. Με την ισχύουσα προσφορά της εταιρείας, οι τιμές για την CRF 1000 L Africa Twin του 2016 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Με ABS + special color: 14.790 ευρώ

Με ABS/DCT: 15.790 ευρώ

Με ABS/DCT + special color: 15.990 ευρώ

Στα special colors ανήκουν οι συνδυασμοί: Κόκκινο -  Λευκό και Κόκκινο - Λευκό - Μπλε